Poč'o rat, pizda ti materina!

1. Vodolija. :)

E, ondak nisi pravi Srbin. Pravi Srbi se ne kupaju.

2. Zasto u mene, materet? Ja sam НАШ. Немојте људи, ако Бога знате, ја сам НАШ!

3. Hahahhahaha, pucali u Čempija. Iskreno, ja bih, ali ne zato što je Čempi, nego zato što su nas napali. DA ONI SU NAS NAPALI PRVI :)

4. Rahmetli babo Atif
    Zasto u mene, materet? Ja sam НАШ. Немојте људи, ако Бога знате, ја сам НАШ!

srboslav velesrbljanović. jedino srpsko ime koje priznajem.

5. пуцала бих у чемпија и да није рат

6. Zasto u mene, materet? Ja sam НАШ. Немојте људи, ако Бога знате, ја сам НАШ!

Сумњив ти је ник.

7. puco bih u cempija i da nije cempi

8. ma vidim, bih pjan kad sam otvarao nalog. Da promijenim u Mustafa? Ili Mehmed?

9. TOOOO MULUCE, SRBKINJO!

10. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sXXNESAZPUc
    Гледам ово што је Давид окачио и чудим се што тако зајебани шпијуни, обавештајци, полицајци овако отворено и на телевизији говоре о томе. Зар се не плаше да ће неко да их скења?

11. Чуј Курди, Александар Велики бијо Ср6ин!
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=520990057918597&set=a.232106430140296.79589.232035133480759&type=1&t

брате ови нису нормални јебеш ми све да ми не јебеш...

па они су ладно спојили и астрологију и астрономију и хришћанство и све могуће. ја неверујем.

орион, три месеца земље, сазвежђа, хороскоп, ново доба, атлантида, александар, панонско море, индуси, седам и по хиљада година, ера вука и водолије?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?
    http://www.facebook.com/pages/Istinita-Istorija-Srba-od-7500-godina/232035133480759
    никад нисам видо да је неко довде дошо, углавном само типа аца карановић и то али ови су развили причу до јаја.

12. Је ли брате, како овај Југослав већ није завршио у иловачи кад је толико пута сјебо стране службе? Како га нису рокнули кад су сазнали да је склонио 4 иљаде тачака са плана бомбардовања Југославије? Нешто ми је овде чудно.

13. јебке после сам причо с једним другаром који је овог упознао још раније и он потврдио брда прича да је чуо, и ником није јасно на коју фору југослав толико прича. и овај никић, али југослав брда.

14. Jbg, ruka ruku miluje. Šta ako je on u testamentu poručio: "Ako me neko skenja da se otvori sef broj tajitaj u tomitom trezoru!"

Jami, ba, pusti budale, znam takvih koliko oćeš, pola familije mi je bilo u kontraobavještajnoj službi, evo ih sad lade muda po gradu, vozaju jaguare i troše koznačije pare. :D

15. A pazite šta ovi pišu, prevedite samo stranicu...

http://www.kohaditore.com/?page=1,13,131946

EDIT: Evo copy-paste, tarzanski albanski lol

РТК: КИА каже да Србија сама оптерећена српско гробље

Приштина, 22. јануар - РТК извештава да су извори из Косовске обавештајне агенције је рекао да постоје озбиљни и поуздани елементи информација да су људи у одређеним групама Срба оштећене гробове ових дана на Косову као делу политичког сценарија Србија кривити Албанце, баш као што је учинио Србију у 1981 "одређене српске безбедносне структуре су директно укључени организују уништавање српских гробова у неким деловима Косова, у циљу да бледи и. драстично ослабљена међународну реакцију против српске жандармерије акцију поводом одласка ОВПМБ мученика споменика у Прешеву ", рекао је он на РТК, овај извор у оквиру Косовске обавештајне агенције. Према овом извору, Србија са елементима на Косову покушава да уништи сваки доћи до тренутног стања на Косову морали да достигне циљ да ослаби позицију фирме која се ствара Косово као државу у међународној арени. "понављање сценарија 1981 српског гробља оштећења , који је направио Србија сама крива Албанце, је криминалац догађај, где су Албанци треба да буду веома свесни мрака бекстејџу, јер сада сваки покушај Србије креће у правцу да направи непостојеће државе Косово ствара озбиљну сумњу догађај неприхватљивом против традиције као што је погубно Албанце на Косову српском гробљу ", каже РТК према изворима унутар Косовске обавештајне агенције.

16. BRACO SRBI DA VAM KAZEM PRAVO...
    Nema od ta kurca nista ako smo pametni, sanse da SADA dobijemo rat su ravne sansi nekog od nas da dobije Skocimisa u parteru...
    Zupnik je rekao-sacekati, raditi na sebi, praviti indoktrinisanu decu, MNOGO indoktrinisane dece, pa ja sam se vise plasio da mi Pokojni Caca ne cuje da sam se pobio nego da me bije najveca mrga u skoli, budimo dobri ljudi koliko se moze i cekajmo momenat...
    Posteno, kada bi sada izbio rat, ja bih prvo smatrao za shodno da pobijem neke Srbe iz naseg okruzenja da ne bih dobio noz u ledja u odsudnom trenutku, pa tek onda da se okrenem neprijetelju. Izdaja je uhvatila korena da to nije normalno, Svilanovic bio ministar inostranih poslova pa je posle nagradjen kao sto ce biti nagradjen i Tadic, ALO BRE ljudi, pa to nam bio PREDSEDNIK!!! S kim da ratujes?
    SVAKO STO VISE DECE i vaspitavaj, i za dvadeset godina, uvek se rulet okrene...
    E TAD ko bude reko, E nemojte ljudi, nije fora, ajde da budemo veliki, ja cu mu jebati mater!

17. koje ste vi troladžije,vejstujete sekstat stranica da plašite narod...

A i da ga bude ,i ga gubimo jer nemamo dovoljno da platimo koliko su im platili plaćaju i koliko će im doplaćivati Kalimerosi. Iskulirajte,popijte pivo

18. KOSTIĆ otvorio temu da bi nahuško narod, a da bi on na kraju posto ratni profiter.
    NEĆEŠ PROFITIRATI KOSTICU.

19. Оће неко да се сад договоримо да крадемо белу технику на Косову? Да се спремимо на време, купимо камионе и то...

20. SRAM TE BILO! RATNI HUŠKAČU! JESTE, NEK POČNE RATA PA DA TI I TVOJI ROĐACI KOSTIĆI MIDRAZI, NEĐE I OSTALI PROFITIRATE.
    TAJFFFFUNIII!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.