Poč'o rat, pizda ti materina!

1. Leprikone leđendo!!!!!!!!!!!!!!

2. ТАКОЕ РИЗЛИ
    ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░ ░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░ ░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░ ░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░ ░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░ ░░░░▓▓▓▓▓▓░░░░░░▓▓▓▓▓░░░░ ░░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▓▓░░░░░░░░░░░ ░░░░░▓▓▓▓░░░▓▓░░░▓▓▓▓░░░░ ░░░░░░░░▓▓░░▓▓░░▓▓░░░░░░░ ░░░░░░░░▓▓░░▓▓░░▓▓░░░░░░░ ░░░░░▓▓▓▓░░░▓▓░░░▓▓▓▓░░░░ ░░░░░░░░░░░░▓▓░░░░░░░░░░░ ░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░ ░░░░░░░░░░░░▓▓░░░░░░░░░░░ ░░░░░▓▓▓▓░░░▓▓░░░▓▓▓▓░░░░ ░░░░░░░░▓▓░░▓▓░░▓▓░░░░░░░ ░░░░░░░░▓▓░░▓▓░░▓▓░░░░░░░ ░░░░░▓▓▓▓░░░▓▓░░░▓▓▓▓░░░░ ░░░░░░░░░░░░▓▓░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

3. joooooj, kad vam dođe Kurd kako će biti banovanja ovde...

4. od svih ljudi koji bi u rat kao dobrovoljci bi se prijavili možda 2.

5. joooooj, kad vam dođe Kurd kako će biti banovanja ovde...

Kurdi su srpskog porekla, pojma ti nemaš...

6. sreca da mi u crnoj gori imamo policajce umjesto vojske. nema da bude rata, samo ce da nas izgladne do smrti, al bar cemu dumremo duzni i bogu i narodu.

7. Kurdi su srpskog porekla, pojma ti nemaš...

Чуј Курди, Александар Велики бијо Ср6ин!
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=520990057918597&set=a.232106430140296.79589.232035133480759&type=1&theater

8. Kurdi su srpskog porekla, pojma ti nemaš...

Jesu, ali ovaj je poseban Kurd, naš privatni :)

9. Tarabići su rekli da ćemo se smanjimo, da nam rebnu i sever i jug i po još malo i da nas onda posle niko neće dirati i da će nas zaobići Treći svetski rat, mada će nam ratovati iznad glava, al' će Bog da nas čuva. Ja verujem u Tarabiće i onaj kamen tamo, vidiš kako su prorekli Novaka na onoj reklami.

10. Ja verujem u horoskop, kaže da ću imati problema u komunikaciji sa kolegama.

11. Tarabići su rekli da ćemo se smanjimo

Pa kud više da se smanjimo, skupili smo se ko kineske bokserice :)

12. Tarabići su rekli da ćemo se smanjimo, da nam rebnu i sever i jug i po još malo i da nas onda posle niko neće dirati i da će nas zaobići Treći svetski rat, mada će nam ratovati iznad glava, al' će Bog da nas čuva. Ja verujem u Tarabiće i onaj kamen tamo, vidiš kako su prorekli Novaka na onoj reklami.

Prodajem kuću u Kremnima. Ozbiljne ponude u PVT! lolo

13. Prodajem kuću u Kremnima. Ozbiljne ponude u PVT! lolo

E, to, to! Tu je taj kamen!

Pa kud više da se smanjimo, skupili smo se ko kineske bokserice :)

Nedovoljno, treba da krenemo da se paramo po šavovima, Beogradski pašaluk stil! :)

Vodolija. :)

Onda se sa mnom neš' svađat, mi smo srodni elementi. lololo

14. Ja mislim da smo mi u svakom slucaju najebali.

15. Ај ви што прижељкујете рат, да ли бисте стварно пуцали у Чемпија да дођете у ту ситуацију?

16. Или у овог изнад.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.