- M
Ne koristite prašak za veš na koji je nacrtan limun jer u njega stavljaju pravi limun a ne koncetrat ka u sokove što stavljaju.
- M
Ja našao Isusa u Smoki.
- A
Ja sam pronašao sreću u šljivovici.
- l
jedan moj ortak našao parčiće stakla u flaši koka kole. zvao ih, a oni mu rekli "samo zamenite flašu u prodavnici" a on kaže njima "aha, mogao bih to, a mislio sam možda da pozovem pepsi, sigurno bi im ta informacija bila zanimljiva". kažu oni njemu da ipak ostane na vezi, prebace mu nekog direktora nečega, ovaj mu se naizvinjavao, poslali mu ne znam ni ja koliko pakovanja koka kole, silne neke majce, kape, kišobrane, šolje, pičkematerine od promo materijala. posle se kajao što ih nije malo više pritisnuo i tražio lovu...
- l
c, odma mu poverovali. uzeli su oni tu flašu, bila je neotvorena i videli se staklići (on nije vido kad je uzimao)

Ја нашо накриво залепљен филтер на пола пакле пљуге Малборо голда и кума ме научи дим да се жалим (ради тамо), ја на портирницу и дам им ону паклу лоше залепљену а они мени два бокса истих .. слатко се отрух ...
А, да ... а у кесици јумисове супе нашо сам живог црва ... и нисам се жалио .. само више не купујем ништа јумисово ..