U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
mi smo jednom nasli pravo meso u menzi :D
E moram da priznam da je to već podvig.
Moj ortak našao zub u pljeskavici. Ja se prevrnuo.
Kad pomenu neko jumis, nomad jedem supu jumisovu sa drugarom, doduse istekao rok nesto kratko al nismo odmah provalili i pojeli po tanjir kad primetimo desetak mrtvih crva unutra. Verovatno smo pojeli ponekog.
Pronađoh svinjsko oko u kobasici.
nasao sam jednom zenku pacova u flasi piva
Devedesetih smo dobili flasu piva sa dobrih 0.1kg peska na dnu... Provalil smo to nakon sto smo pola ispili... :(
Нашо бубу у лебу.
И ја исто. Био сам клинац, показао матором и он ми обрусио : "А штас ти, вегетаријанац?"
Moj drug naš'o flaster! Bljaaaak!
I kamen u pasulju sam našla, al ko mi kriv kad sam tad uzela ručak iz nekog restorana(nagovorila me mama), a oni tamo na veliko, na rinfuz tovare...
Otisaka šminke na čašama kad u kafiću naručim ćepi mali milion, ja sam ko ukleta! A stvarno sam picajzla po tom pitanju. I sad samo moram žestinu da pijem :)
ja samo kapak sa trepavicama...
Ја сам једном нашао црва у јабуци :О
Kao pekar sam u džakovima brašna pronalazio metalne ploče, komade plastike i naravno crve (što je ustvari dobro sa crvima brašno, jer je to ustvari netretirano brašno), a takođe znam da se koriste razni aditivi radi poboljšanja ukusa, obima i ostalog kod hleba i peciva. Napominjem da su uglavnom aditivi u onom najobičnijem "belom" hlebu ustvari uglavnom gluten, askorbinska kiselina. U TZV.Crnom, raženom, ciabati i ostalim nazovi "zdravim" hlebovima ima više aditiva nego u gaziranim pićima poznatih proizvođača. Koriste se razne kiseline, aditivi na bazi ptičijeg perija i sl. Tako da ako želite zdrav hleb, jedite onaj najobičniji, jer u njemu ima brašno, sol, voda, malo ulja ili masti i glutenski aditiv. E sad, možda naiđete na neku dlaku ili možda koju muvu, ali to je sve.
Ај кад смо код супа у кесици, оће неко да ми објасни ону фору кад једем супу од печурака из кесице (али само од печурака) па кад кашиком загребем по дну тањира и осетим како нешто шкрипи под кашиком (можда ја трипујем, али у 9 од 10 супица ми се догађа).. нека ме неки зналац убеди да то нису силикати од мајке земљице коју кусам ...
Ja sam jednom našao sir među crvima!
http://hungabusta.files.wordpress.com/2012/01/cheese.jpg
Ово је оно жабарско срање. Јебем им мајку ненормалну, мажу ове црве на леба и једу.
Ja naš'o krem u kroasanu.
Ja neku igračku polarnog medveda u pasti za zube. Ajde da je bila neka fensi pasta pa da poverujem da je deo kampanje, nego Kaladont.
Ja naso fasadu u kvoteru.
Iglu sa crvenim koncem u hlebu. Posle mi se baba potukla sa komšinicom, jer su ga zajedno kupovale da ne kažem ispipavale u radnji, pa pomislila da nam baca čini. tog dana sam se naslušala psovki za čitavu vuku dok sam cepala isti sa eurokremom.
Ja radio u jednoj pekari i jebem li ga, imali smo neku četku za premazivanje peciva sa uljem (zejtinom) kada se isto ispeče, i fala kurcu da sa iste otpadne po neka dlaka i završi na kifli ili nekom pecivu. Ko uzkurac, naiđe neki lik i počne da galami na prodavačicu što je naš'o dlaku. Ali najjače je to, što je istoj rek'o: Koji kurac je ovo?! Dlaka! Pa jel vimate pekare ili veprove ovde?! I ko uzkurac ja nailazim ovaki čupav da vidim kakva je galama. Jebem ti život, cela radnja blenula u mene.
EDIT:
Ај кад смо код супа у кесици, оће неко да ми објасни ону фору кад једем супу од печурака из кесице (али само од печурака) па кад кашиком загребем по дну тањира и осетим како нешто шкрипи под кашиком (можда ја трипујем, али у 9 од 10 супица ми се догађа).. нека ме неки зналац убеди да то нису силикати од мајке земљице коју кусам ...
U svakoj jumisovoj sa pečurkama sam iskusio isto, a najgore od svega što sam kupio zalihu istih kao za smak sveta.