Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ma kakva trava, našmrljaćemo ih mlekom i krokodilom
pa da se raspadnemo
трава јесте дрога немој да вас ложе.
а иначе ако буде океј време може да се спава у оном парку поред језера, ту је баш пријатно. или ако има неко празну гајбу да ували људе до ујутру кад ће да се укрцају на воз.
a ovako ste baš u odličnom stanju
ма у ствари курац, нема шансе у парку на 10 степени...
i to još u Dunavskom
lolloo
a radi i Bistro
A je l' petak zagarantovano vreme?
Ako ima neko da se otvori za prenociste... Gugi ne moze da vozi naduvan i pijan. Niti ja.
E, vi što imate nepoznate nikove, nemojte dolaziti, smorićete se. I koi kurac da dolazite kad vas ionako niko ne zna?! Je l' tako? Jeste.
Mr.Rale, oš ja da vas prebacim? Samo nemojte da je daleko, ja neću piti i to, zato što moram ujutru do ćaleta, a u ns-u sam trenutno, imam kola, pa ono...
хе, имам испит у суботу ујутру.
Duce, ja sam iz Kraljeva, mada krecem iz KG-a zajedno sa Dzelom i Gugijem. Mislim da je predaleko da bi nas odbacio nazad.
Dub, ne seri.
A jebi ga brate, baš šteta, a dobre sam volje bio.
ако не знате ди ћете да изблејите, ево овде, мој друг пушта зику.
http://www.facebook.com/events/502776399764034/
Hvala ti u svakom slucaju. :)
а јел могу ја да дођем?
KOJI SI BRE PA TI?!
Син Фририхов. Јел могу?
Čovek, nemoj spavati po parkovima u ns, ako želiš da ti novčanik i rč ostanu čitavi, bez zezanja. Bolje idi na autobusku, skupi se pored radijatora i laganini, ima dosta mesta.