Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Da, a Sos je stavio u uvodni post da je prvog, što stoji jer je taj dan dosta autora potvrdilo da može tada (što sam uradio i ja nemajući u vidu da idem jebeno popodne).
Ne znamo ni mi, kad Frenki rezerviše, nek javi gde i kad.
Momci, nemojte se mnogo primati na Čakove postove. On se tako u početku pravi da je hejter i nabeđen tip, a u stvari je jedno veoma DRAAAAAGO stvorenje!
Hehehe DRAAAAGO hehehe.
Ja bih samo voleo da se glasa, da vidimo, možda još njih hoće u subotu...
Ne bih ja kenjao ovoliko da mi se ne dolazi toliko, čekam jebeno okupljanje još od onog u junu i sad kad ga ima, neću doć...
http://global3.memecdn.com/ba-dum-tss_o_786133.jpg
Što kao ne odeš na blok prepodne, dođeš ranije iz čkole, uzmeš opravdanje posle od lekara i dođeš?
To ne mogu nikako da izvedem zbog brata, koji će normalno otići u školu popodne
A da niste slučajno na pola dnevnika pa da ste u dve različite grupe lolol, a i blizanci ste majku mu, kao razboleli ste se istovremeno.
Nismo jebiga, a i bio sam pre nekoliko dana bolestan, nisam išao u školu 7 dana, tako da to nikako ne može proći :)
Mada, ja nikako ne mogu u petak, razmišljao sam o svim varijantama.
E jbg, pokušao sam sve lolo.
Tebi hvala, jedino bi me ono Glasanje MOŽDA izvuklo, il da je neko već zakazao u oblomovu pa da samo u subotu može hahaha
uostalom, ima da banem tamo i zakažem za petak za 40 ljudi. ispalim naravno. i u subotu svi srećni zadovoljni dolazimo tamo ;)
дај бре личе побегни из школе. а капирам да ниси неки недовољни са зилион неоправданих, и ако си 4. година могу ти пуше курце. а ћале ако те јебе што бежиш са неколико часова са 18 година време ја да удариш шаком о астал.
pa da dobije šaku u glavu....
како може родитељ да те бије с 18 бре јесте бре нормални ви.
imam 17 godina, dosta neopravdanih, i druga sam godina :)
Tipa: ZovemseBudimirTrajkovićživimna.... ahhahaha
хахахаха тај фазон
па добро јбг то је већ мало озбиљније.
Zato u subotu lepo, a ne tu neki radni dan majku mu
Vrbašani su to, ćale bije i sa 60. :D