Okupljanje Novi Sad, računovodstvena Nova godina, 1. mart 2013, 19H OBLOMOV

1. Prijavljujem se i ja. Pao je dogovor sa Fejzom, Davidom i Ejndzel of darkom, stizemo prvi vozom.

2. Ejndžel of Det ili Dark? Ja mislim Det.

3. Мене бришите са листе. Нема шансе да дођем јер овај пут нећу наћи где да спавам. Онај друг што ме прошли пут примио сад има цимера и од спавања код њега нема ништа.
    Јебга, лепо се проведите, шта да вам кажем. =]

4. Ja mislim Det.

Sad kad razmislim, i ja mislim da je tako!

5. Brišite me sa spiska, utekla sam iz Srbije.

6. Brišite me sa spiska, utekla sam iz Srbije.

То ти побегла кад си видела кака сам сподоба :Д

7. Dođavola, skontao si me :D

8. Realno, gomila će ispaliti, ali ipak, gde da stane tamo ovolika gomila? Da ipak nađemo nešto drugo, m?

Ma Yeah, ne jedi govna. Pun NS 'oćnih vukajlijašica, koja ne bi ugostila Darka Lazića?

9. Ma Yeah, ne jedi govna. Pun NS 'oćnih vukajlijašica, koja ne bi ugostila Darka Lazića?

Хоће ако те не позна.
    Јеби га.
    "Није курва, једна жена, што си главо замишљена..."
    Упутићи вас на хостел за око 15 евра, рецепција ради даноноћно. Можеш и да унесеш курву овердозирану хорсом на рамену у 3 ујутро. Ово је хипократско-породична Српска Атина.

10. hoš spavaš kod mene u stanu?

11. a šta kaete na neku varijantu da se skupimo sa kintom i neko od nas iznajmi hostel i svi se đuture potrpamo tamo do ujutru sa nekom količinom piva i onda pijemo pivo i pušimo cigare do ujutro?

12. Gomila napaljenih vukajlijaša i par vukajlijašica u zatvorenom prostoru, sa alkoholom i psihoaktivnim supstancama? lol.

13. ako je sve po JUS-u i ako ima WiFi

14. durex na futoskoj 20 dinara komad

15. Хвала теби Ремац, ал не знам ни овако да ли би ишао. Треба да видим колико ће бус да ми изађе, треба кинте за алкохола и тако то. Ако се буде имало кинте видећу.

16. И ја ћу у току следеће недеље знати хоће ми бити празан стан, па ако буде био, може неко да преноћи. Јебач, ти исто можеш, али ако ћеш певати уживо пред спавање, набавићемо клавијатуре, случајно поно.

17. Аххахаха брате боље да не певам. :) Хвала и теби на позиву, јавићу вам благовремено да ли долазим.

18. ја ћу у неком каналу да спавам боле ме курци

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.