Okupljanje Novi Sad, računovodstvena Nova godina, 1. mart 2013, 19H OBLOMOV

1. Ja bih mogla neku do jaja kombinaciju da napravim... iz subotice da sletim na putu ka bg-u... jel ok zloupotreba sluzbenog vozila u pijane svrhe?

2. nadj'te se ljudi ispred radnje,nalijte se pive.neka neko donese rakiju da se malo zgrejete i banja.posle kada se malo dobijete,bole ce vas kurac de ce te zavrsiti,dal ima mesta il nema.u principu,zima je bila tunjava,u sibiru ovakva leta nisu.u mart ce biti ko u maju.

3. nadj'te se ljudi ispred radnje,nalijte se pive.neka neko donese rakiju da se malo zgrejete i banja.posle kada se malo dobijete,bole ce vas kurac de ce te zavrsiti,dal ima mesta il nema.u principu,zima je bila tunjava,u sibiru ovakva leta nisu.u mart ce biti ko u maju.

Санитар и ја смо за, ко је с нама?

4. ja sam samo kao predlagac :) da se lepo raja provede u novom sadu.jeftino i bez nekih smestaja,kuraca ,palaca.kada se dobro napijete,onda svi lepo na zeleznicku da svako ceka svoje vozove,buseve.tako se ja sa mojima iz srednje nalazio.doduse,nisu bas jako daleko od ns,al ima ljudi koji su malo dalje.bilo zena,bilo nas raje. i to vam je to.pa se nalazite!

5. Знам ја ди је најјефтиније, ја сам металика па сам искусан с јефтиним продавницама :Д

6. Mi svejedno pijemo u vozu već :)

7. Jankela, gde je najjeftinije? Koja prodavnica? I daj neku lokaciju, blizo ovoga ili u ovom naselju.

8. Mi svejedno pijemo u vozu vec :)

HA! Zabranjeno je piti u vozu. Kaznjavaju. Proverite. Tako meni kazali. Nisam probao.

9. Kažnjavaju kurac, mi pili, niko reč nije rekao.

10. pa kondukteri piju k'o nezdravi

11. Koliko treba vozom do Novog Sada, kad je poslednji voz, i u koliko sati bi trebalo da budem najkasnije tamo?

12. Treba nekih 2 i po sata, kad bi išao tačno. Ima voz koji stiže oko 7 u NS valjda.

13. Само да знаш Манчестере, на окупљању ће бити ултранационалиста као што смо Давид и ја, бићеш пребијен јер се прчиш у дукат.

14. Hvala Čače, videću da li ću moći da iskombinujem nešto. Jebač, čuo sam da si sisa uživo, ne plašim se lolol. :*

15. Сад ћу стварно да те уништим од батина због тог смајлија.

16. kada voz ide po redu voznje treba mu 1h 52m. Tako da ono

17. Zabranjeno je piti u vozu. Kaznjavaju. Proverite. Tako meni kazali. Nisam probao.

Што плашиш рају? Ево, ја кажем да није :Д

Најјефтинија радња је Фараон на Трифковићевом тргу код паркинга

18. Bata Gugi, Dzela, Otac Gavrentije i ja smo u procesu organizacije. Verovatno dolazimo. Javicemo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.