Okupljanje Novi Sad, računovodstvena Nova godina, 1. mart 2013, 19H OBLOMOV

1. Драгишићу окачи слике са јебачевом капом које су сликане у дуал режиму са два мобилна хахаха.

2. Meni samo u početku bilo ladno, kasnije u fulu

3. Ja sam tu kapu samo čačkao, privlačna.

4. Ko je sad napušio mlađu populaciju?

5. Duče: I tako ti ja VIDI KAPA NA STOLU, ODKUD KAPA NA STOLU, nego da se vratim na priču VIDI KAPA NA STOLU ma Perović i njegov brat blizanac KAPA a ima i mlađi, koji je isto mlađi brat blizanac KAPA JEBOTE...

6. Hahahahha, kako smo vrištali jebem ti sunce

7. Драгишићу окачи слике са јебачевом капом које су сликане у дуал режиму са два мобилна хахаха.

Bio sam na pola puta da vas slikam sa dve cepanice. Moj aparat sam koristio kao reflektor. Fotografija je ostala na drugom aparatu. Pregledajte fotografije na svojim telefonima. Ako vam se učini da ste fotografisali hemoroid na crnačkoj bulji.. To je ta fotografija. lolo

8. koji je isto mlađi brat blizanac KAPA JEBOTE...

hahahahahahah :)

9. pics, or it didn't happen....

10. Ne znam šta ste dali Dragišiću da konzumira, ali čitajući onaj megapost od tri Jovičića zaključujem da je bila neka mnoooogo dobra gudra...

11. хехехе јесам леп вала

готивно је било, радо бих опет блејо, само следећи пут у бгу. сад је ред да се ви исцимате овамо.

12. E da, to bi više odgovaralo lolol.

13. Ja sam hteo da dodjem u Novi sad ali niko iz Beograda nije samnom hteo da deli kupe lolo

14. Ćao ljudi! Sad sam stigao kući. Boli me glava od Jebačeve rakije što jes jes., ali to ne mijenja moj stav da je rakija pravo dobra.
    Meni je bilo super, jedino mi je malo žao što nisam stigao sa svima da popričam, ali nije ni bilo moguće pošto mi je krigla bila stalno u ustima.

15. Главни ћелићни ћоеће, си жив?
    http://www.scandal.rs/wp-content/uploads/2010/06/raka.jpg
    јесам, само ме мало боли глава!

Цепни два бруфена и кафетин биће све ок.
    http://tracara.com/wp-content/uploads/2010/06/Raka.jpg
    Хвала фејсе мађијо!

16. Hahahah isti Glavni samo sa više kose!

17. lololo dobroe...nisam baš trebo da odgulim onoliko rakije, al koga jebe...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.