Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ma stane tamo kolko oš, ako i pretekne ko ga jebe, neće biti hladno snaćemo se
Dolazim, kao i svake godine. Nego hoćemo da se organizujemo za neki turnir u stonom fudbalu ili ćemo k'o pre 2 godine na zajebanciju i ko pre dođe do stola?
Пиш'те и мене ту за врло вероватно да долазим.... А и је л' дефинитиван датум 1. март?
Sose, izmeni u uvodnom postu ko za sada dolazi.
Можда дођем ако будем при парама и ако нађем где ћу да спавам.
ja sam za, pobednik dobija device i pivo u neograničenim količinama
Ako budeš tražio ženske device... teško.
Дефинитивно ће свима лакнути, ако женско победи.
to sam i ja pomislio, tako da je ovo device više figurativno, kao, mlade, jedre, jebulje hohoho
ког датума је на крају?
1. mart papane jedan....prati malo igru lolo
ЋЕ ГЛЕДАМО ПОРНИИИЋЕ ЋЕ ГЛЕДАМО ПОРНИИИЋЕ
ПОРНИЦЦЦЦ А АА А океј 1 март, мислијо сам да сте мењали у ових 78 страна одлуку ЕКЕКЕ
Ја долазим после посла, пошто је петак. Немојте да ми се дебрексујете, док дођем.
Jao, na petak pada 1. mart, prokletstvo, posle podne mi je škola.
Sose, izmeni u uvodnom postu ko za sada dolazi.
joj, mrsko me...aj nek neko napravi listu pa cu da gurnem u prvi post
Saću ja, dosadno mi
nas 5 dolazi, lol.
Evo ti Sose lista, oČu nagradu!!1
2.CrnaBo
3.Фејзбукманијак
4.Др Јанковић
5.Луди Чак
6.Roberto Bomba
7.dokle_vise
8.Frankie Wilde
9.Billy Sharp
10.Doppia_Leonessa
11.Christine
12.Tandrcak
13.Melkijades
14.Džonovan
15.selenijum
16.боби браун
17.Dragisic
18.KanameTosen
19.Shomy23
20.Давид
21.Johnny Kurajber
22.Дрогирана Веверица
23.омбре
24.Мatriks
25.The Big Dipper
26.Duče
27.Перовић
28.Бакшиш
29.PotHead
30.Henry Letham
31.Elzeard Bouffier (možda)
32.YeahBatch (možda)
33.proviron (možda)
34.ninka_92 (možda)
ja mislim da je to to, ako sam nekoga izostavio, jebiga :)
http://vukajlija.com/recnik/autori/241654
Ubaci sipovca.