Teorije Zavere
  • MarioZnik

Zanimljiv sajt, nisi srbIN ako ne verujes u teorije zavere :D
    http://teorijezavere.com

• Шљиворад Тртовић™

Завера није теорија, завера је пракса.

• celt

ko odavde veruje da se svetski planovi i ratovi i poredak planiraju u jednoj sobi, gde se pored generalnog plana smislja i kako uciniti da to ne izgleda kao neki generalni plan?

recimo sede rotsild, rokfeler, i jos neki naftasi kojima ne znamo ime, i raspravljaju kako je potrebno odrzavati isis zbog nafte, izbeglice, kako je potrebno smanjiti broj ljudi na zemlji vakcinama, zajebati srbe i tako to, a onda izdaju naredbe svojim sledbenicima koji onda daju naredbe svim naucnim institucijama da naprave to i sakriju od svih.

znaci, ko misli da postoji ceo sistem, sa puno ljudi, koji smislja kako da vlada svetom i kontrolise populaciju, koji to cuva u tajnosti?

• Skočimiš

Mislim da ne postoji sistem ali na vrhu svake države je ideja kako da postane najmoćnija i kako da potčini sve ispod sebe. Ne zbog neke ekonomske stvari jer oni imaju pare, već zbog same moći. Moć je droga jača od heroina i krokodila zajedno.

• celt

da, ali jel ta ideja nastaje sama od sebe ili se dogovara u sobi uz viski cigare i tako te kurce. i kako uspeva da se sakrije od obicnih ljudi ako je potrebno da puno ljudi ucestvuje u njenoj realizaciji

• Skočimiš

Ma jok, ne nastaje to na nekom svjetskom nivou, ali da Vučić organizuje sastanke u maloj sobi to je svakako.

• mixmax

Teorije zavere su plod mašte bolesnih umova.

Ne postoje mafije, omerta, zatvorene sednice vlade, NDA, nema tajnih klauzula u ugovorima, Rotari klub i Velika Loža su u stvari rialiti šoui, Zabranjeni grad je oduvek bio šoping mol.

Takođe, poznato je da nikad niko u istoriji nije pokušavao da osvoji ceo svet.

• Skočimiš

Pogotovo omerta, to je mit.

• Ledeni

Vidi covjek kako je lijepo Afrika podjeljena pa se zamisli. Pokusa da razvije pricu ali za to nema ni cetvrtinu potrebnih informacija i izmislja, izmislja, izmislja, logican sled je da su nastale teorije sranje.

• ArminVanBuuren

Ne znati vi ni pola toga..

• Tuccini

U Maksiju u kraju na kasi pre neki dan, bio ja sam u redu i kaže mi kasirka: uzmite, komšija, ove BIC brijače 3-u-pakovanju, sad su 300 dinara, a sledeće sedmice će biti 400, jer zbog planiranih napada na konvoje sa naftom u sredu popodne, poskupljuje repromaterijal za drške brijača.
    Reko "kako znate to sve?" a ona mi se primače u facu i kaže "IMA NAS SVUDA" i nastavi da kuca dalje neko maslinovo ulje što sam pazario.

• celt

LOL ima nas svuda

• Tibor Váci

ČELT
    kaunte pošto maslinovo ulje
    LTEČ

• Tuccini

Teebore, oko 660 dindži litar, ne bi verovao.
    A ekstra-virdžina

• celt

nije mi jasno sto se masoni prikazuju uvek u negativnom svetlu kao tamo se nesto mnogo bitno odlucuje, menjaju svet poklanjaju se bogovima rituali i kurci... realnost je da je to skup bogatih ljudi gde piju drogiraju se i jebu kurave posle, i ponekad se dogovaraju kako da zajebu nekog i zarade pare, ili da se uvale kod nekog drugog masona negde, i to je to.