Шаћири борбе!

1. Zume, nema prepreka sve dok ti preko 50% sastava kluba sačinjavaju čistokrvni Šaćiri.
    Tucani, reaguj! Jesi precednik zajednice Šaćirligaša il nisi?!

2. Наравно да могу Јевреји у ринг, то се подразумева.

3. Ovaj moj zadnji nije hteo da peva himnu kad je bio na olimpijadi. Al sam ga doveo u red. Peva ko bela lala sad. Nema toga što osovina ne ispravi.

Izgleda krvoločno, al ga Fanki razvuče kobrom preko leđa, usraće se u gaće taj tvoj.

Haha, videćeš ti Kurajberu!!! Kad ga spiči kuglom uglavu počeće da priča unatrške.

4. ZVANIČNO za LDP i za premijera, tj ako i BIA prati ovu temu i te pičke:

Zašto otvarate ovakve teme pune mržnje i netrpeljivosti prema drugim narodima, naročito bliskim nam komšijama s kojima jedva uspevamo da ostanemo u ljuckim odnosima?!

Nezvanično:
    Ne kapiram ovu temu, odnosno šta se tu radi. Par puta sam pročito uvodni post i još neke, i opet, ništa. Jel moram da pogledam prvo Đanga da bih ukapirao o čemu se radi ili sam pglu?

ZVANIČNO: Lokujte ovu temu punu mržnje i nasilja! LDP LDP LDBGNT FTW!

5. наравно, може ђорђе давид комотно
    http://www.mememaker.net/static/images/memes/1332711.jpg

6. који је фазон? како то иде?

7. Ова тема је реклама за Ђанга за коју ми је Тарантино позајмио Уму на пет дана да се сексуално иживљавам над њом.

8. Možemo li od saveza da dobijemo bar neki nagovještaj kakav će biti sistem borbi kako bi se na adekvatan nači mogli pripremiti za predstojeće okršaje?

9. Jel moram da pogledam prvo Đanga da bih ukapirao o čemu se radi ili sam pglu?

Idi kod mene na temu, tačnije temu mog kluba. Sve je lepo objašnjeno.

10. Бачје је л'само треба да копирам или мора да се подешава неки курац?

11. Idi kod mene na temu, tačnije temu mog kluba. Sve je lepo objašnjeno.

hahahah pašoni, ejesi lud bokte. pročito i ukapiro, hahaha! dobre borce si pokupio, moraću da vim šta je preostalo još, tj ako se ne smeju duplirati, fazon ko u mortal kombatu, samo da su druge boje:)

12. I ti ćeš pašo da osnuješ Šaćiri klub?

Taman nema iz Jagodine ni jedan.
    Evo ti jedan predlog
    http://a.espncdn.com/combiner/i?img=i/soccer/espnfc/105443.png&w=310&h=225
    Emir Bajrami

13. Бар шипаца има колико ти је воља( док се Војвода не врати) тако да слободно оснуј клуб само се јави да те убацимо у заједницу клубова!

14. Modža osnujem, imo sam na umu Šefčija Kučija i Akana Šukura za početak:)

15. Naću to jsa neke borce ako budeš osnivao pašoni.

16. Ja bih pre da budem agent-skaut u nekom od vaših klubova, da nalazim mlade ili stare nade, zaboravljene borce koji žive za fajt i dali život za mić dopa. Naravno, uz određenu nadoknadu hehe.

17. Ekskluzivni intervju sa kapitenom Fanki Đijem pred prvu sezonu šaćirija i ambicijama ŠK BBKN

http://vukajlija.com/forum/teme/49892-saciri-klub-boza-besa-kavaje-nefci?strana=9#post_2262429

18. Туцани, отвориш ону опцију за измену поста, прекопираш све јер имаш оно са угластим заградама, све спичиш у пејст бин и сачуваш. Оставиш ми овде линк. Да се не јебавам ја да линкујем у првом посту. Капиш?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.