EDIT: A realno tako je i u životu. Pročitah neđe nešto na foru da ne žalimo mi što je neko umro jer on više neće vozati kola, igrati basket, ići na more i sl. već jer to nećemo više moć' raditi sa njim i potpuno se slažem sa tim.
Mada na ovoj temi nema mjesta za sentimentalnosti. Rat i dalje traje.
A za to Matko svejedno, šta je bilo bilo je. Ovi malverz... ovaj 'oću reći ova fina gospoda iz saveza bi to svakako primjetila i da nije Deki reagovao.
Sjutra jedino Nasera da dovedemo.
BESA KAVAJE KLJUB NE VALJA!
Kljub Iljirija Skenderbeu najdobro kljub shaqiri u drzava! Hoćio sam da ti kaži da nećete da pobedi jel mismo najdobro klub najnovi u shaqiri ljiga!
Đoni Qurajberi naj veqe džubre od Vitina do Priština, moj borci piju krv od tvoji borci!
SERBI U MORTI!
NE UBITE DECA SERBI TERRORE!
DEMOKRACI!
Kljub Iljirija Skenderbeu najdobro kljub shaqiri u drzava! Hoćio sam da ti kaži da nećete da pobedi jel mismo najdobro klub najnovi u shaqiri ljiga!
Đoni Qurajberi naj veqe džubre od Vitina do Priština, moj borci piju krv od tvoji borci!
SERBI U MORTI!
DEMOKRACI!
Povratio sam i ono malo solidarnosti što mi je ostalo kad sam pročitao ovu prozivku.
Tvoj tim će prvi otići pred svevišnjeg. Lično ću se postarati za to.
Ma kakve umrlice ljudi, ko još pravi umrlice za životinje? Koga roknu taj ide na paljenje i u ogromnu WC šolju gde mu je i mesto to je već raspravljeno. Zajednica Šaćiriligaša upozorava da ne smeju da se gaje nikakve sentimentalnosti prema Šaćiri borcima i ostalim robovima inače će Vojvoda svima da nam jebe mater kad se bude vratio!
Jebem li vam krušnu mrvu kakve vas umrlice spopale lololo
Tek sam odradio prvi intervju sa kapitenom ekipe Fanki Đijem, a do ostalih neću ni stići kako ste krenuli da ih sahranjujete.
Koga zanima intervju, ima ga na sedmoj ili osmoj strani ove teme, mrzi me da linkujem:)
EDIT: Ispostavilo se da imamo klupsku novinu lololo
Odlično si pronašao Murtija. Njega čemo u ekipu, a Paljuka ide u sekciju za umrlice koja će biti napravljena.
Skočko, naravno da borce posmatramo kao stoku. Pogledaj moju objavu o smrti Paljuke na temi saveza.
Suviše mi emotivno to. Ko da ga sažaljevaš.
Ma ne žalimo njega, nego naš gubitak.
EDIT: A realno tako je i u životu. Pročitah neđe nešto na foru da ne žalimo mi što je neko umro jer on više neće vozati kola, igrati basket, ići na more i sl. već jer to nećemo više moć' raditi sa njim i potpuno se slažem sa tim.
Mada na ovoj temi nema mjesta za sentimentalnosti. Rat i dalje traje.
Opomena stoji.
Alo ljudi,ja sam ovo pisao samo da deky vidi kako pišem (a očito je da veze nemam),nije umro Paljuka. Živ je Đana umro nije dok je Srba i Srbije !!!
Dobro Skočko, umrlice će od sada imati malo drugačiji sadržaj.
Ako zakolju Turkoglua, možemo ga neprimetno zameniti Ćemom. Isti kurac.
http://www.tracevi-magazin.com/wp-content/uploads/2012/04/Amel-%C4%86eman-%C4%86emo-biografija-300x242.jpg
A za to Matko svejedno, šta je bilo bilo je. Ovi malverz... ovaj 'oću reći ova fina gospoda iz saveza bi to svakako primjetila i da nije Deki reagovao.
Sjutra jedino Nasera da dovedemo.
Ја навијам за Фаљија. Оооо ФАЉИ, СРБИНЕЕЕЕ!
Možda sada neko i pogleda kakva sam ja sve pojačanja nudio.
SERBI U MORTI!
DEMOKRACI!
СРБИА!
SERBI U MORTI!
DEMOKRACI!
Povratio sam i ono malo solidarnosti što mi je ostalo kad sam pročitao ovu prozivku.
Tvoj tim će prvi otići pred svevišnjeg. Lično ću se postarati za to.
http://mirkotabasevic.com/wp-content/uploads/2012/02/Asok-Murti-Hello-20100712-02.jpg
Ашок Мурти.
http://www.pulsonline.rs/data/images/2011-01-20/4636_02-ovo-sam-ja-asok-murtil-foto-zoran-loncarevic_af.jpg?ver=1295539314
(направићу ти такав раздељак, да ћеш се сам убити)
Од мојих добро обавјештених извора добијам информације да се ради о веома спретном такмичару. Поријеклом је из Индије. Специјалност му је да вријеђа остале такмичаре како су лоше обучени и притом их деморалише. Потом их дестилизује, а шта ради послије тога видјећете кад почне лига. Толико од мене за сада.
http://www.pulsonline.rs/data/images/2011-01-20/4633_01-ovo-sam-ja-asok-murtil-foto-zoran-loncarevic_ph.jpg?ver=1295538928
Kad već ne može Boško Jakovljević mogli bi ovoga ubačit'
EDIT: Iako mu fali rispekta. Ja sam i dalje za Orića.
Довешћу вам Ризу Хаљимија бесплатно. Само ми дајте времена.
Ma kakve umrlice ljudi, ko još pravi umrlice za životinje? Koga roknu taj ide na paljenje i u ogromnu WC šolju gde mu je i mesto to je već raspravljeno. Zajednica Šaćiriligaša upozorava da ne smeju da se gaje nikakve sentimentalnosti prema Šaćiri borcima i ostalim robovima inače će Vojvoda svima da nam jebe mater kad se bude vratio!
Jebem li vam krušnu mrvu kakve vas umrlice spopale lololo
Tek sam odradio prvi intervju sa kapitenom ekipe Fanki Đijem, a do ostalih neću ni stići kako ste krenuli da ih sahranjujete.
Koga zanima intervju, ima ga na sedmoj ili osmoj strani ove teme, mrzi me da linkujem:)
EDIT: Ispostavilo se da imamo klupsku novinu lololo
такмичар кога је изгледа регистровала скочимишева екипа је постао почасни грађанин тетова. продаја дресова међу албанском популацијом расте.
http://srbin.info/2013/02/ramus-haradinaj-proglasen-za-pocasnog-gradanina/
Odlično si pronašao Murtija. Njega čemo u ekipu, a Paljuka ide u sekciju za umrlice koja će biti napravljena.
Skočko, naravno da borce posmatramo kao stoku. Pogledaj moju objavu o smrti Paljuke na temi saveza.
Samo da pitam da li je dozvoljeno pridruživanje klubu?