Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Купио си ме са јебеним Ђанљукомпаљуком!
Тури ме у штаб. Типа кондициони тренер - припремам их за најтеже задатке које им предстоје. Јурим их са бацачем пламена итд.
Dobro veče i dobro došli na pomoćnu ŠK Boza Besa Kavaje Nefči,Majka devet Jugovića.
Na večerašnji trening došli su i navijači ovoga kluba , popularni Ethnic Cleaning Boys na čelu sa Devetarom Cokulićem. Oni su došli da podrže ove mlade momke pred velike nastupe koji ih očekuju. Pri samom vrhu dvorane,u svečanoj loži sjede visoki funkcioneri ovoga kluba, međi njima Johnny Kurajber, Frenkie Wilde,Agilni..
Sve je spremno za početak večerašnje trening borbe.
U desnom uglu imamo
Ime: Falji
Prezime: Ramadani
Nadimak: Selektor
Specijalnost: Potplaćivanje protivnika, pa zatim kada se opusti, zabadanje malog zakrivljenog sečiva u njegova creva. Nakon protivnikove smrti novac uzima nazad.
Omiljena oružja: Novčanik, mali zakrivljeni nož, damski pištolj sa dum dum metcima
a u lijevom uglu je
Ime: Đan Ljuka
Prezime: Paljuka
Nadimak:Đana
Specijalnost: Gađanje na daljinu metalnom kuglom veličine fudbalske lopte, bacanje protivniku pod noge, a onda brzo boksovanje sa obe ruke dok je u vazduhu
Omiljena oružja: Golmanske rukavice umočene u lepak pa u staklo, metalna kugla veličine fudbalske lopte, šlajmara
Krotitelj deky_aod daje posljednje instrukcije svojim borcima,svi čekaju da trening borba konačno počne. Navijači su okačili svoj novi trans i svi kao jedan pjevaju " Kad sam bio mali ..."..
Borba počinje!
Selektor je vidno raspoložen , čak možemo reći da je ushićen i srećan. Na tribinama se šuška da je potplatio Đanija da ga pusti da i ovdje pobijedi,nebitno je to što je ovo samo trening. Đani se zalijeće i baca protivniku pod noge. Selektor pada kao pokošen a Paljuka traži svoju kuglu da zada udarac, možda i posljednji večeras. Falji se uspio pridići,uprkos tome što je upravo bio 10 sekundi na podu on je i dalje nasmijan što je dalo još veću sumnju da je meč namješten. Obojica se vrte u krug,čini se da Paljuka sprema šlajmaru po kojoj je nadaleko čuven. Selektor Falji se i dalje smješka,čini se da je izvadio svoj mali zakrivljeni nož. Selektor je stao,jedna ruka mu iza leđa,gleda pravo u oči Paljuku. Krenuo je selektor prema njemu, šlajmara je završina na Selektorovoj faci,ali ga to nije sputalo da nastavi,izvadio je svoj nož,sada to svi jasno vide. Zabada nož u Paljukin stomak,ovaj pada na zemlju,a Falji se saginje i prebire po Paljukinim džepovima. Izgleda da je ovo ipak bilo potplaćeno,a Đana je htio da prevari Selektora,a zna se da to baš i nije jednostavno,njemu čak ni Đura ne može ništa.
Nisi smeo da kazes ime vodje sad ce Devetar imati problema sa murijom.
Ladno si nam ubio Paljuku?!?
Pa... HAHAHAHAHA DALILUD SITI?
Bacite ga šiptarima.
Matko, bate trebao si malo da ih očeličis usijanim žaračem ili da klečena prebrancu, moždaih malo lopatom čačneš po tikvi. A NE DA NAM UBIJEŠ PALJUKU! Lolololo kobjedio si!
Mogu ja da vodim kladionicu, pišem kvote i tako to, što bi se reklo da budem bookie.
http://media.share.pho.to/p7Ob/1906016f_l.jpeg
hahahhahaha id' u kurac!
A da nam odeš po jedno ladno? Lolol
A može i to.
http://media.tumblr.com/tumblr_ma32oayImg1qkj7vc.jpg
Manč, pravi kvote ako budu neki dueli ili kad budu obračuni klubova. Na nas naravno najmanja kvota jer smo glavni favoriti. Moja preporuka između 1.01 i 1.02 da bude
Manč, izvini što te zekim loma u poslednje vreme. Evo, plaćam ti hidraulik u neđelju. Oš da mi namestiš neku pičetinu mladu. Ok?
Za vas naravno da radim.
Ladno pogin'o Paljuka. E jebiga. Sutra tražimo novog borca, a Paljuku ćemo zapaliti i baciti u veliku WC šolju.
Ау Матко па јесам ти лепо рекао да је највреднији јутрос био на тренингу, фаворит наш. Јеби га, ништа, убацуј га у кацу, сумпорна киселина и правац у говна. Ваљда ће Манијак обавити свој посао и наћи неку младу наду.
http://i48.tinypic.com/33ll6w3.png
Namjerno nema nikakvog religijskog simbola iznad slike. Šaćiri nema državu, Šaćiri nema Boga, Šaćiri nema prijatelja. Šaćiri je sam... protiv svih.
Hahahahahah, može hidraulik i nabacujem ti pičke.
Ja kao predsjednik saveza, Skočko Tole, zabrinut sam zbog dubokog i jakog emocionalnog vezivanja pojedinih funkcionera za stoku i šljam koja je otpisana kao škart.
Zbog toga upućujem
rukovodstvu ŠK BBKN da se liše emocija, u suprotnom će im Vojvoda jebat' sve po spisku. A i streljaćemo vas kao izdajnike.
Dakle, Šaćiri borci su samo predmeti. Suzdržite se dok se neki od njih ne dokažu u areni i postanu šampioni.
Skočko, pročitaj ovo pa onda reci da imamo ikakave emocije prema njima llolololol
Kurajberu, mogao bi u uvodnom postu napraviti sekciju za umrlice.