Немој Сулејманија. Он је Горанац, а Горанци не подносе Шиптаре. Свим љубитељима овог посве интересанатног спорта желим пријатно вече, а такмичарима желим ju uroj një mbrëmje të këndshme... овај желим им пријатно вече (Тенк ју Крстарица Дикшнари, бре!)
http://static.rtv.rs/slike/2011/03/03/edita-tahiri_500x300.jpg Ime: Edita
Prezime: Tahiri
Nadimak: Dipljomata
Specijalnost: Retko napada sama, obično ima dobru potporu u vidu još dva šaćiri borca koji se kriju iza njenog odvratnog buljesona.
Omiljeno oružje: Deset tvrdo ukoričenih džepnih primeraka ustava SAD i nož za filjetiranje potpisan od strane najvidjenijih šaćiri boraca.
Zbog svoje nosine ne može da služi za zadovoljavanje pobednika šaćiri borbi pa bi bilo bolje da služi kao borac.
Ime: Atifete
Prezime: Jahjaga
Nadimak: Jagnje
Specijalnost: Vezanje protivnika za stolicu i psihičko mučenje dok isti ne utihne kao jagnje.
Omiljena oružja: Zadah iz usta, dlakavi anus, štokavi pazusi.
Име: Љорик
Презиме: Цана
Надимак: Цана Фонтана
Специјалност: Капитен за сваку екипу. Где год је играо, увек је добијао ни крив-ни дужан капитенску траку (Олимпик, Сандерленд).
Омиљено оружје: старт са две леве ноге
Име: Игљи
Презиме: Таре
Надимак: Бели или Бељи
Специјалност: Воли да се игља са белим и да таре дупе о ледину кад му је досадно.
Омиљено оружје: Потурање главе тамо где не би други ни металну шипку, а све само да мало косу нагарави.
Име: Ана
Презиме: Окса
Надимак: Фукса
Специјалност: Јавно позивање НАТО пакта на бомбардовање Србије и протеривање Срба са Космета.
Омиљене оружје: сифилисом захваћено међуножје
Džoni, treba nam neko baš jako ime sad (ne mora biti Arbanas), dosta da je Nesrb al' da je baš jako ime i neka dva zanimljiva anonimusa tipa onog repera.
Mislim da nama onaj sistem borbi ide najviše na ruku jer imamo dosta članova a i većina nas je iz top 1000. Mogli bi slobodno sistem jedan borac - jedan krotitelj pa onda da nas bude osmoro jer ti vučeš dvije defke po onom sistemu. U svakom slučaju sve zavisi od broja prijavljenih klubova pa treba neki rok staviti da se zna kol'ko nas ima i ako smo blizu nekog optimalnog broja klubova onda da se možda spoje po dva manja kluba da imamo uslove za održavanje kupa.
Nas ima dosta. OStali klubovi bi trebali da organizuju regrutaciju krotitelja. Trebalo bi naći moda kome je Šaćiri borba u srcu da dodatno pomogne u organizaciji turnira.
Ma ima klubova iza kojih stoji samo po jedan čovjek. Mislim da treba neki rok za prijave da se stavi da bi znali poslije šta i kako da radimo i kako da se rasporede manji klubovi.
Ništa, čekamo sistem borbi, pa ako treba, ubacujemo još nekog Šaćiri borca, a ako ne treba spisak je konačan. Ko je sve krotitelj, dogovorićemo kada se sistem ustanovi.
Sabit Geci! Sef kosovske tajne murije. Idealan za pojacanje i ovako vrhunski skautovanog tima. Posto sam sa fona nemrem da kacim fotke pa ako nekog ne mrzi neka postavi.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Sreto, to sa Đanijem moraš. Meni je svejedno, niti jednom od njih ne bih želio bit' krotitelj lololo
EDIT: E aj' zbilja da se dogovorimo ko je kome krotitelj za slučaj da bude tekstualnog rata.
Немој Сулејманија. Он је Горанац, а Горанци не подносе Шиптаре. Свим љубитељима овог посве интересанатног спорта желим пријатно вече, а такмичарима желим ju uroj një mbrëmje të këndshme... овај желим им пријатно вече (Тенк ју Крстарица Дикшнари, бре!)
http://static.rtv.rs/slike/2011/03/03/edita-tahiri_500x300.jpg
Ime: Edita
Prezime: Tahiri
Nadimak: Dipljomata
Specijalnost: Retko napada sama, obično ima dobru potporu u vidu još dva šaćiri borca koji se kriju iza njenog odvratnog buljesona.
Omiljeno oružje: Deset tvrdo ukoričenih džepnih primeraka ustava SAD i nož za filjetiranje potpisan od strane najvidjenijih šaćiri boraca.
Zbog svoje nosine ne može da služi za zadovoljavanje pobednika šaćiri borbi pa bi bilo bolje da služi kao borac.
Неее... ја сам мислио дузмем Едиту. :Ѕ Штета.
Ima još šiptara Sreto, naće se nešto i za tebe.
http://www.novosti.rs/upload/images/2011/04/0704/pol%20alb.jpg
Prezime: Jahjaga
Nadimak: Jagnje
Specijalnost: Vezanje protivnika za stolicu i psihičko mučenje dok isti ne utihne kao jagnje.
Omiljena oružja: Zadah iz usta, dlakavi anus, štokavi pazusi.
Дај да ја мало скаутирам. Можда су већ били, не знам.
http://www.footballtop.com/sites/default/files/styles/player_full/public/photos/players/19.jpg
Презиме: Цана
Надимак: Цана Фонтана
Специјалност: Капитен за сваку екипу. Где год је играо, увек је добијао ни крив-ни дужан капитенску траку (Олимпик, Сандерленд).
Омиљено оружје: старт са две леве ноге
http://www.emozionecalcio.it/Persone/Igli-TARE/IgliTARE_2008.JPG
Презиме: Таре
Надимак: Бели или Бељи
Специјалност: Воли да се игља са белим и да таре дупе о ледину кад му је досадно.
Омиљено оружје: Потурање главе тамо где не би други ни металну шипку, а све само да мало косу нагарави.
http://celebslists.com/images/anna-oxa-04.jpg
Презиме: Окса
Надимак: Фукса
Специјалност: Јавно позивање НАТО пакта на бомбардовање Србије и протеривање Срба са Космета.
Омиљене оружје: сифилисом захваћено међуножје
Znači ako taj sistem borbe prođe, onda nam treba još tri borca jer je Falji ubio Paljuku.
Dogovorićemo se, nema frke. Još skautujte pa ćemo izabrati Šaćiri borce. Možda uzmemo još dve žene i jednog muškarce, tako nešto.
Sreto ti si ubačen na prvoj strani u stručni tim svakako.
Džoni, treba nam neko baš jako ime sad (ne mora biti Arbanas), dosta da je Nesrb al' da je baš jako ime i neka dva zanimljiva anonimusa tipa onog repera.
Mislim da nama onaj sistem borbi ide najviše na ruku jer imamo dosta članova a i većina nas je iz top 1000. Mogli bi slobodno sistem jedan borac - jedan krotitelj pa onda da nas bude osmoro jer ti vučeš dvije defke po onom sistemu. U svakom slučaju sve zavisi od broja prijavljenih klubova pa treba neki rok staviti da se zna kol'ko nas ima i ako smo blizu nekog optimalnog broja klubova onda da se možda spoje po dva manja kluba da imamo uslove za održavanje kupa.
Nas ima dosta. OStali klubovi bi trebali da organizuju regrutaciju krotitelja. Trebalo bi naći moda kome je Šaćiri borba u srcu da dodatno pomogne u organizaciji turnira.
Ma ima klubova iza kojih stoji samo po jedan čovjek. Mislim da treba neki rok za prijave da se stavi da bi znali poslije šta i kako da radimo i kako da se rasporede manji klubovi.
Tako nešto. Mi smo velesila, al' ostali nisu.
Ništa, čekamo sistem borbi, pa ako treba, ubacujemo još nekog Šaćiri borca, a ako ne treba spisak je konačan. Ko je sve krotitelj, dogovorićemo kada se sistem ustanovi.
Jebač, Zapata i Skočko da ustanove sistem!!!!1
Која је фора са кротитељима?
Nemam pojma. Pazl zna. On je ovlašćen od strane kluba da pregovara o sistemu.
Deki vizionar! Miralemov krotitelj od 2 strane.
Bača sam pitao na četu šta će za sistem i da se stavi neki rok za prijave on mi reka' da ga boli kurac za Šačiri više. Moraćemo sa Toletom to nekako.
Sabit Geci! Sef kosovske tajne murije. Idealan za pojacanje i ovako vrhunski skautovanog tima. Posto sam sa fona nemrem da kacim fotke pa ako nekog ne mrzi neka postavi.
Evo ga
http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/sabit-geci-1328585176-32612.jpg
Sabit Geci. Idealan kandidat, moram priznati.
samo da pohvalim temu, nemam vremena sad da čitam :D
to, braćo!