Šaćiri Klub "Boza Besa Kavaje Nefči"

1. Johnny, ko je nama (tj. njima) trener?

2. Eto Bekija glavnom, samo neće se smejati kad mu Miralem zabije zašiljenu korner zastavicu u želudac.

3. Kad mu se moj beki nasmije ima da ga zaslepi svetlost, a onda će da radi mikrofon u ligamente

4. Johnny, ko je nama (tj. njima) trener?

Ne znam, ali ja imam jedan predlog. Čovek koji dokazano zna kako postupati sa mogućim Šaćiri talentima.
    http://www.vaseljenska.com/wp-content/uploads/2011/05/ratko-mladic1_v1.jpg
    Gospo'n Ratko lično

5. Kad mu se moj beki nasmije ima da ga zaslepi svetlost, a onda će da radi mikrofon u ligamente

Bogme kad ga Rugova zaseče onim otrovnim noktom, smejaće se, al u WC šolji na sred Kneza.

6. Šta mislite o Ratku kao treneru?

7. Ako se računaju osobe u pritvoru ja bih ga što prije mobilisao, a preporučio bih upravi da damo Šekiju, Legiji i Radovanu neke omanje funkcije (bar komentatori da budu) kako drugi klubovi ne bi mogli da ih uzmu pod svoje.

8. Ratko je prvi trener! Malopre sam mu poslao detaljan izveštaj sa kroćenja Sulje. Takođe Ramadani pokazuje znake anksioznosti te preporučujem skoriju borbu za njega. Ne isplati nam se da ih ranimo. A dobili smo kreč od saveza. Nisi bio tu Džoni, ali ima pečat i sve pa sam uzo kreč a Rugova i Plaljuka si iskopali poveću jamu. Misle da će to biti bazen. hnjo hnjo hnjo hnjo

9. Uzimamo Vojvodu kao velikog pokrovitelja našeg kluba, a Ratka za trenera.

10. Шекија не можеш да стављаш нигде. Симе Србин као председник светске федерације шаћирија спрема терен да на његово место дође Војвода кад га пусте из Хага.

ЕДИТ: Може једино да се узме као светац заштитник клуба, али на то имају право сви клубови.

ЕДИТОВО ДЕТЕ: Нема на чему! Увек сам ту да помогнем око тих правних заврзлама.

11. A dobro. Razumljivo. Hvala na tumačenju ovog pravila.

12. Stavićemo ga kao zaštitinika svakako.

13. Deki ja sam ipak za to da ih transportujemo u TE Obrenovac. Manji troškovi, a više možemo da regulišemo po istoj ceni.

14. Deki ja sam ipak za to da ih transportujemo u TE Obrenovac. Manji troškovi, a više možemo da regulišemo po istoj ceni.

Plan se usvaja, a upravo si dobio mesto Direktora Finansija.

Odo' da dodelim par pozicija na prvoj strani i stavim Ratka za trenera i Vojvodu za Sveca Zaštitinika.

15. znake anksioznosti

Ono što mnogi ljudi pogrešno tumače... Anksioznost = strah

Inače, može se apdejtovat' početni post da znamo koga sad sve imamo?

EDIT: Sad tek viđeh, ništa.

16. Zamoli bih članove odbora koji još nemaju funkciju da se kandiduju za neku da im uklešem kraj imena.

17. Ako želite nekog od mojih pulena slobodno se obratite meni.

Vama cijene ortačke.

18. Pa još uvek jurimo slobodne igrače.

Hido nije loš. Razmotrićemo. A šta mislite o ovome:
    http://a3.ec-images.myspacecdn.com/images02/132/0e2bc897c00846d68d7ae8e60805003d/l.jpg
    Bakija Bakić

19. Još jedan potencijalni kandidat.

Dževad Poturak

http://k-1sport.de/gallery/fighters/1012b.jpg

Sjajni bosanski "kikboksač" koji se u svojoj impresivnoj karijeri tukao sa imenima kakva su Daniel Ghita i Alistair Overeem.
    Prema istraživanjima javnog mnjenja smatra se da bi ova zvjer goloruka mogla savladati između 250 i 300 naoružanih Čeda Jovanovića prije nego i sam padne u borbi.
    Njegov pogled posjeduje moć paralizovanja ako se primjeni na Šaćiriju do 80 kilograma

Naravno ako bi krenuli skupljati i hrvatske borce ja bih predložio Mirka Filipovića - Crocopa iako mu je otac bio Srbin.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.