Evo me, Bili! Joj, sad pročitah vest kako je neki dečko zadavio svoju devojku zbog ljubomore, a znala sam ih oboje iz doma, svaki dan su bili zajedno, nisu se odvajali bukvalno... Ja sam u šoku...
Kuvam pasuljčinu, Jacka, pogledaću neki film sa devojkom, posle ću do pozorišta ako sam dobro procenio da je predstava danas, ima dodmaram, što bi se kazlo. :)
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa
No.
Evo me, Bili! Joj, sad pročitah vest kako je neki dečko zadavio svoju devojku zbog ljubomore, a znala sam ih oboje iz doma, svaki dan su bili zajedno, nisu se odvajali bukvalno... Ja sam u šoku...
Ala... Ne znam šta da kažem.
Strašno... Nisu se odvajali, uvek su delovali smireno, skladno, ne znam, nikad ne bih rekla da je on toliki bolesnik...
Idemooooooooooooooooooooooooooo
Sad sam pročitao u blicu, tuga.
Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan. Vraća nam se Cokula, Devetar, Devetar.
Juče je bio divan dan... danas manje-više...
Meni je danas bolji, ne radim.
I kako ćeš onda da ga 'potrošiš'?
Pobedom
I ja se valjda nešto pitam...
slabo nešto ulaziš, odoh jesti
Dovoljno sasvim... Imam ja ovde staža, pa sam kreditirana, ništa se ti ne sekiraj... :)
Prijatno... oćeš posle keks, da se zasladiš?
koji?
Neki čajni kolutići, al nisu oni ko karton, lepi su...
Kuvam pasuljčinu, Jacka, pogledaću neki film sa devojkom, posle ću do pozorišta ako sam dobro procenio da je predstava danas, ima dodmaram, što bi se kazlo. :)
Haso sad aerokerem
Nisam bila u pozorištu mesecima... i juče propustih neku predsavu zbog proklete kiše... I da... baš odmaraš... :)
E pa, Bolte, ponuđen ko počašćen. :P