Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Larry Underwood
    Što voli ovaj Vujošević da duva rac sa ovim tajmautovanjem 5 sekundi pre kraja...

Pa da malo opet pokaze kakav je coek necoek...

2. MALO VAS PUŠTAMO
    PA VAS JEBEMOOOOOO!!!!

3. МИЦ МИЦ МИИИИИЦ ДУЛЕ, ОДИ ОДИ ЊИИК ЊИК ЊИИИИИК, МИЦ МИЦ

4. Не може његових 27 поена да исправи оно што је урадио у финалу.

5. Што воли Вујошевић да вас прца овако кад вас пусти да победите у небитним текмама, а испушите финале. :Д

6. Pa da malo opet pokaze kakav je coek necoek...

Nije mi jasno, što vam smeta taj tajmaut limenke toliko.

JEBAĆEMO VAS KADA BUDE NAJPOTREBNIJE!!!

7. realno taj tajmaut ce znaciti u nekim drugim tekmama, tako se uci zadnji napad. rekoh ja vise motiva je presudilo. ipak tuzno je da nas sa 2 igraca pobedite

8. СВРШИ ПО СИРОТИЊИ.
    НАПРЕД ЗВЕЗДО ТЕБЕ БВОЛИМ ЈААААААААААА

9. Pa da malo opet pokaze kakav je coek necoek...

Шта лупеташ мајке ти? Нечовек зато што тражи тајмаут на који има право? Шта је с логиком деџго.

ГЛЕДАЈТЕ ЧАСОВЕ ЉУБАВИ НА ТЕРЕНУ САД МУСАВИ, НАВИЈАЧИ НЕ ТРЕНИРАЈУ ЕВАКУАЦИЈУ У СЛУЧАЈУ ОПАСНОСТИ НАКОН ПОРАЗА НЕГО НАСТАВЉАЈУ С ПЕСМОМ.

10. Čestitam na pobedi. Naš lođ šut za tri poena kao i vaša odlična igra je dovela do ovog rezultat, ajte se sad malo radujte pošto nije sigurno da će vam se ovakva godina ponoviti u narednih 10 lolo

11. ŠTA ME GLEDAŠ ČOVIĆU?
    http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2012/08/vujosevic-covic.jpg
    PA JEBO SAM TE U DUPE KO UPRAVA CSKA OPAAAA

12. Jebote koji je Vujošević kralj. Pušta vas da pobedite kada nije bitno i tako vas motiviše da zadržavate u klubu neke igrače koji nama parket ne bi čistili i onda samo kada treba, rašrafi vas.

BIĆETE JEBANI (ako dođete do finala lige uopšte).

13. Zaslužena pobjeda cigosa. Možda smo mogli u par trenutaka prelomiti tekmu u našu korist al' nismo. Presudni detalj: tehnička čamuge, lovrenj fula 2 bacanja i neralizovan napad. Biješe minus 2 u tom trenutku.
    Čestitke vama. Pristojno navijanje Grobara.

14. Čestitke FMPeu na pobedi, početak je odlučio kad smo krenuli da se jurimo sa njima a oni posle pogađali šuteve vrlo čudne i održavali prednost. Matori Rakočević pogodio više trojki nego za celu sezonu, išlo ga jebeš ga. Sami smo krivi jer smo ih imali u više navrata ali mnogo čudno smo igrali te napade kad smo trebali da ih pređemo. Na svaku trojku kojom smo prišli na 2 ili 3 primali smo trojku i to je odlučilo. Elem potpuno zaslužena pobeda, par sudijskih grešaka al ništa specijalno.
    Bitno je da smo odbranili prednost iz prvog meča. Ćeraćemo se još ove sezone.

15. ООО ЈЕБЕ ФМП, ООО ЈЕБЕ ФМП, ЈЕБЕ ЈЕБЕ ФМП!

16. Bas zasluzena pobeda FMP-a, nema se sta prigovoriti.

17. Јес, јес, небитна победа скроз, а она ваша је била значајна много (барем сте је тако представили). Јебали нас топаловићи чмаром око курца.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.