Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. SAD ĆE STOKA DA VAS NABIJE 30 RAZLIKEE!!

2. Цигоси јел вам позната реприза серије "Следећа сезона" ? Скоро овакву доминацију гледао нисам. Куцање у задњој секунди на + двадесет и нешто... тотални сврш по лименкама....

3. http://sportal.rs/news.php?news=102616

Pa ne može jer im se ispišao usta! OPAAAAAAA

4. SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

5. JEBITEEE NAAAS JAAAAKOOOO

6. AHAHAHAHA SILOVANJEEEEE

7. Zvezda pod hitno da iznajmi ime nekome drugom. FMP ih blamira opasno.

8. Što ne volim ove utakmice lišene rezultatske neizvjesnosti... Šalim se - VOLIM!

9. Da dovedeš i O'Nila ti bi opet druga bila
    Da dovedeš i Buloka nabiće vas opet stoka
    I da dodje Šiškauskas, jebaće vas Miša Tumbas
    Da dovedeš i Lebrona ne bi mogla ti do trona
    ZAUVEK ĆE BITI ONA KK SLEDEĆA SEZONA!!!!

10. DA NIJE IGRAO MILOSAV, BILI BI PRODUZECI!
    PRAVDA ZA DELIJE!

11. zvezda je boljaaaaaaaaaa

12. Sudije su prakticno odlucile utakmicu. U kljucnim trenucima su sudili namerno protiv Zvezde. Igraci su to videli, zato su na kraju i odustali od igre. Da nije bilo takve ocigledne sudijske pristrasnosti razbila bi vas Zvezda sa barem pedeset razlike. Grobari kao da nisu dosli na utakmicu, nisu se culi, u par navrata se mogao cuti prodavac sporta za zube sto je velika sramota. Rakocevica ste pregazili kolima pre par dana namerno da sad ne bi bio u mogucnosti da vas razbije. Sramota sta se radi! Sramota, drugovi i drugarice!!!

13. sudije su krale to je strasno bilo

14. Ne znam da li ste primetili, ali u jednom kadru su cak prikazali kada je Todoric davao sudiji par stotina evra... Koliko se to daleko otislo!!! Vise ih nije sramota ni na TVu da prikazu na sta su sve spremni samo da zaustave ovako jaku Zvezdu!!!

15. u bre pogrebnici, šo se naložite kad vas jednom ;D prosere!
    ovo je bila.. klasična navlakuša!

16. Eto koliko smo ih silovali da se čak i oni šprdaju nad svojom bijedom :D

17. Inace, danas mi je jedan ortak koji je musavac, al poznaje upravu partizanovog rivala, rekao da su jednog sudiju, koji je inace kum od jednog funkcionera partizana, gepekovali, a uz to mu i dali oko 12 565 evra, da sudi u korist grobara.
    A suska se i da su podlo zakljucali WC u svlacionici gostujucih igraca, tako da bolesni rakocevic i simonovic nisu mogli da povracaju i vrse proliv u wc skoljku, nego su morali po kantama za smece, sto je uticalo na, takoreci, timski duh u vidu bezanja iz svlacionice dok je trener pokusavao da im objasni da ne padaju dole.

18. dzaba vam grobari sve kad je zvezda bolja

19. ja sam rasan
    dzaba vam grobari sve kad je zvezda bolja

To sam i ja rekao. Znas koliko mi je krivo sto mi nismo bolji, pa da pobedimo sa 50, 60, 70 razlike..

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.