Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. jel sutra drugi deo utakmice ili je to to? koja je fora da se odjednom igraju 40 minuta, kada je to uvedeno???

2. Зашто су навијачи Звезде синоћ раније изашли из Пионира ?
    Да ухвате задњи аутобус за Железник ! Лолололо

3. Film: Kurva iz predgrađa
    Žanr: Hard kor gengbeng interrejšl
    Režiser: Duško Vujošević
    Glumci: Roko Milosavljević Sifredi, Leksington Lučić Stil, Ron Lovernj Džeremi, Mandingo Vesterman i efempe železnik.

Zaplet: Mlada Romkinja iz predgrađa Beograda, zavedena svetlostima velikoga grada, dolazi da oproba svoju sreću i uspe, međutim upada u loše društvo i biva uvučena u seksualnu vezu sa nekolicinom muškaraca odjednom svaki dan.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/944754_4868555919694_1980629496_n.jpg

4. Vratija se Dzoni! Jeeeeeeeeeeee!!!!

5. http://i42.tinypic.com/2rps9rp.jpg

Laptop mi na popravci pa sam morao da čekam jutro majku mu jebem.

6. Nije bio neki jaci kvar? Imao si problema sa kontaktom bese?

7. Nije bio neki jaci kvar? Imao si problema sa kontaktom bese?

Kuler. Ali radi sve nego se samo jače čuje. K'o što mi par ljudi napisa na onoj temi što sam otvorio u pitanju je ležaj kulera.

8. SILOVANJEEEEEEEEEEEEEE

9. Bilo je par odlicnih poteza sinoc. Doduse vise na strani Partizana, ali svejedno je bilo atraktivnije nego u prethodnim derbijima.
    B92 sport sekcijom vladaju grobari. Udarna vest je blokada Bertransa...
    Jel tema ostaje otkljucana do kraja finalne serije?

10. Hraste lose trolujes bas...

11. Ovo zadnje nije bilo trolovanje... Bilo je par dobrih zakucavanja, najvise zahvaljujuci supljoj odbrani Zvezde, u prethodnim utakmicama je bila mnogo cvrsca borba pod kosevima. Zatim, naredjali ste i par banana, ukljucujuci i onu Rakocevicu za tri poena. Sa druge strane najbolje je bilo zakucavanje Skota kad se lopta odbila o tablu.
    Pa stani, zar nije bila atraktivnija utakmica nego prethodne, zanemarujuci rezultat pritom?

12. Pa dobro, jednu godinu će igrati pa 20 godina ništa. Mora to maksimalno da se iskoristi.

13. SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.