Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Sa druge strane najbolje je bilo zakucavanje Skota kad se lopta odbila o tablu.

Tad sam se prodrao, LOVERNJU MADJIJO TO JE TVOJ KOS! A onda sam skapirao da nije on, i izneverovao.

2. Bitno je da FMP ima sistem koji neguju vec dugi niz godina.
    Taktika za "derbi" im je ista - NEMOJ DA MI PADATE DOLE, OCE STOKA DA NAS NABIJE S 30 RAZLIKIE.

Vidi se i napredak. Prethodni put nisu uspeli da sprece stoku,ali je Coki dovodjenjem Radonjica pokazao da se stoka ipak moze zaustaviti.

3. hahaah....jebeni Ilic

4. Ceo KK je istraumiran. A Radonja na ovoj slici neodoljivo podseca na Perasovica iz cuvenog finala ABA lige..

5. Haahahhahahahaha koje istraumirane face

6. http://i43.tinypic.com/wwkevb.jpg

Nisu bitne pobede i porazi, bitna je ljubav.

7. Колко трансферишете јеботе...

8. Слепи Ретард
    Колко трансферишете јеботе...

Bole nas kurci.
    Skokni na vase postove sa pocetka i sredine sezone, i skapiraces ko je tad transferisao...

9. Сви ђутуре трансферишете.

10. Слепи Ретард
    Сви ђутуре трансферишете.

Ovaj, a kako stojite sa transferima? Jel dolazi jos neko osim Milicica, Teodosica, Keselja i Antica?

11. UUUUUU, ŠUKNOOOOOOOOOOOO

12. Dzordan je najavio povratak u kosarku i to bas u Crvenoj Zvezdi. Izjavio je da mu je to omiljen klub, osamdesetih je hteo da zaigra za Zvezdu ali usled jake konkurencije nije upao u tim...
    Doci ce i Pedja Stojakovic, a i Divac je rekao da bi mogao da odigra jos koju utakmicu u crevno-belom dresu...

13. Puuu, mamu mu jebem... Necu sad vise nikad za njega da navijam! To mu nije trebalo u zivotu!

14. hraste zad si zajebo troickog, eno ga place sto ti neces da navijas za njega. crce covek.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.