Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. puca picic ko cerova kora.....rale majstore!

2. sad su vam

Nemoj me ubacivati u neke grupacije, rekao sam NEĆU, ako nisi dobro pročitao, a ne NEĆEMO. Pričam za sebe, a nisam ni vodio nikakve rasprave niti prepirke na ovoj temi.

3. Ал Банди
    Raško digao ruke, stao, ovaj se zabo u njega u stomak, ne kapiram šta nije jasno al' dobro. Toliko od mene, čestitam još jednom na pobedi, neću ulaziti u dalje rasprave jer su bespotrebne, pogotovu ne oko tog faula u napadu.

Kod faula u napadu, savrseno nema veze da li su ruke odbrambenog u vazduhu, pored tela, ili skupljene na grudima. Bitne su noge, odnosno da li odbrana ulazi u napadaca, ili obrnuto. Pogledaj snimak tekme, pogledaj polozaj Katicevog tela u trenutku kad je uleteo u Lucica... PA ono ni u cirkusu od NBA ne bi sudili kao faul napadu, gde se svaki pokusaj odbrane nagradjuje..

4. Što se onda koji kurac javljaš na temu ako nećeš raspravu?

5. Pa da kaze da su nas pustili.

6. Bitno je gde su ruke, ako otvoriš dlanove ka napadaču nećeš dobiti faul sigurno. Ubeđen sam da je bio faul, a i Lučić je ''uleteo'' u Raška, ali pogledaću i snimak da se uverim.

7. JEBI CIGANOAAAAAAAA

8. Došao sam da prokomentarišem o košarci i čestitam. To sam i uradio. Gazi, možemo nastaviti i preko PVT-a što se onoga tiče kad pogledam, jerbo ne mogu da trpim ove površne prozivke ili šta već.

9. Što kaže naš narod jepte se, ido da pijem

10. Gazi, možemo nastaviti i preko PVT-a što se onoga tiče kad pogledam, jerbo ne mogu da trpim ove površne prozivke ili šta već.

Pusti por kad pogledas snimak. Postujem sto bar oces da proveris ;)

11. Газимудо, брате, Лучићев пети чист као суза. Није обавезно да играч стриктно буде са две ноге на земљи.

ЕДИТ: Да не заборавим. Сетио сам се овога:
    http://www.youtube.com/watch?v=Yllo61bqCRA

12. Није обавезно да играч стриктно буде са две ноге на земљи.

Ali je obavezno da ne izbacuje neki deo tela kako bi inicirao kontakt..

13. Па који део тела је избацио? Кретао се латерално и у тренутку контакта је само у ваздуху била нога коју је довлачио, а не друга која је била ближа кретању Лучића. Фаул у нападу за пример у књизи. Ево ти на почетку клипа погледај:
    http://www.youtube.com/watch?v=zrkba_dYjtA

14. Evo za one koji oce da vide, usporeni snimak je na 2:15

Covek ne stoji, on ulece u putaju , dakle covek LETI ka Lucicevoj putanji.. Rasko je ovde poslednji put bio na zemlji kad je bio na metar ipo bocno od Lucica.

15. Jebo mater, kad blokiras coveka, podrazumeva se da si ispred njega..
    Ili su mene pogresno naucili sta je faul u napadu,ili su sam se uvek postavljao dobro,al me sudije zajebale posto za ovo nikad nisam dobio faul u napadu, nego uvek bio moj faul..

16. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=07&nav_id=720972
    Koji je Dukljanin licimur, to je strasno, akakakakaka...

"Ne mogu posle pobede da ne kažem neke stvari. Daleko smo od konačnog trijumfa, iako sa strane ne izgleda tako, ali znam koliki strah iznutra imam, znam koliko Zvezdi znači pobeda pred našom publikom"

Vrhunski je manipulator debeli, ali dobro - svaka cast njemu i strucnom stabu Partizana na svim uspesima ovih godina. Znaju sta rade, i medijski rat ima i te kakvog uticaja, mada je ovo sad vec malo nepotrebno...

17. Јебеш га. Није ни битно. Да су судије хтеле да утичу на резултат могле су сто пута у важнијим тренуцима да навуку. Мрзи ме сад да се расправљам око тога, али ако ово није фаул у нападу, онда ништа није:
    http://www.dodaj.rs/f/5/9c/2TeC9YCV/faul.png

Иначе се баш и не види по току утакмице, али смо и у овој утакмици надиграли Звезду.

18. Мрзи ме сад да се расправљам око тога, али ако ово није фаул у нападу, онда ништа није

Kad mi ti i Bandi, kao dva neostrascena lika, kazete da nisam u pravu, onda prihvatam sam previse subjektivan i da gresim. I dalje mislim da se Rasko bacio u Lucicevu putanju,al ako kazes da je faul u napadu, onda jeste. End of diskasn.

EDIT: JEBALI SMO EF EM PE UA

19. ОО ЈЕБИ ЕФЕМПЕЕЕЕ

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.