Ne znam, ona situacija je diskutabilna. Rekao bih da je ono faul Katica da se Lucic nije namerno zaleteo u njega. E sad, nagledao sam se svega i svacega sto se svira kao faul u napadu i ovo je jedna od tih koski kada bukvalno bacas novcic da vidis sta ce sudija da svira. Katic se kretao, desna noga je stala ali jos je vukao levu, medjutim telom se nije kretao. E sad, Lucicev potez je malo neshvatljiv, vise lici na potez u basketu nego u kosarci, ali dobro.
Na kraju moj zakljucak: faul u napadu.
A sta mislite o ona 2 faula u odbrani Bertransa u 2. ili 3. cetvtrini? Postavio se ispred igraca, ali zapravo je vise bilo postavljanje ispod igraca. Svakako ti faulovi nisu bili u bitnim trenucima kao ovaj, ali su mi bili zanimljivi...
O evo ga i Devetar. De si brate,sta ima, jesi gledao tekmu? Da nisi bio mozda?
Odrali ste nas u navijanju,jel tako? Znam, i mene bilo sramota koliko se grobari ne cuju..
Глед'о сам текму, а волумен је био на нули :)
најбоље од свега су ми Радоњићеве фаце, фрајер ко да му црнчуга убаци киту од 27 центи па му очи избаци из лежишта, још мало па да заплаче :)
ИДЕМО НА 3:2
Nije ovo vidjelo faula u napadu. Ovakvo ganjanje igrača jeste faul, al u odbrani.
http://www.youtube.com/watch?v=a1FoBKOirkM&feature=youtu.be
Ne znam, ona situacija je diskutabilna. Rekao bih da je ono faul Katica da se Lucic nije namerno zaleteo u njega. E sad, nagledao sam se svega i svacega sto se svira kao faul u napadu i ovo je jedna od tih koski kada bukvalno bacas novcic da vidis sta ce sudija da svira. Katic se kretao, desna noga je stala ali jos je vukao levu, medjutim telom se nije kretao. E sad, Lucicev potez je malo neshvatljiv, vise lici na potez u basketu nego u kosarci, ali dobro.
Na kraju moj zakljucak: faul u napadu.
A sta mislite o ona 2 faula u odbrani Bertransa u 2. ili 3. cetvtrini? Postavio se ispred igraca, ali zapravo je vise bilo postavljanje ispod igraca. Svakako ti faulovi nisu bili u bitnim trenucima kao ovaj, ali su mi bili zanimljivi...
O evo ga i Devetar. De si brate,sta ima, jesi gledao tekmu? Da nisi bio mozda?
Odrali ste nas u navijanju,jel tako? Znam, i mene bilo sramota koliko se grobari ne cuju..
Глед'о сам текму, а волумен је био на нули :)
најбоље од свега су ми Радоњићеве фаце, фрајер ко да му црнчуга убаци киту од 27 центи па му очи избаци из лежишта, још мало па да заплаче :)
ИДЕМО НА 3:2
JЕБИ ЕФЕМПЕЕЕЕ
JЕБИ ЕEEФЕМПЕЕЕЕ
JЕБИ ЕEEEEФЕМПЕЕЕЕ
Ko šta radi oni broje publiku......
http://i.imgur.com/jgmkSVg.png
KOJI CAR JEBENI!
loool
Глодари, честитам на новој титули!
Шмекерски и луцидно :D Пораз на терену, победа на трибини
komentar na devetarovom klipu. vise je za transfer blama
Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi.
Jel iko primjetio obračun sudija u toku utakmice sa faulima u napadu?
Uzalud trud, dzaba vam sve...
http://static.mozzartsport.com/img/news/d/f/3/13656964114545.JPG
I jel će sad vaš veliki Srbin, vaš ZMAJ , vaša DIKA ĐOLE da vam dođe da navija za treću utakmicu jer ga je Rafa jebao u čmooooor?
PADA KISA PEREM FLASE, SEREM TI SE NA ZVEZDASE
KIŠA PADA, PTIČICE U GNEZDU, SEREM TI SE NA CRVENU ZVEZDU
Pticice u gnezdu, jel me zajebavas ?
STVARNO PALA KISA, DZANKI JEDE GOVNA, PREGAZIO LIMENKE VALJAK SAMPIONA
KO JE SRPSKI ŠAMPION BRAZIL BRAZIL