Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. E rajo, jel tebi pored nadimka trebalo da stoji -.- pa si se ti nesto zajebao, ili te crtice imaju neko znacenje?

2. Ladno, tad im je i Jaka Lakovič došao....

3. Samo im još lebron nije dolazio mada ima vremena i za to poznat je kao veliki fan crvene zvezde!

4. КЕШЕЉ ПИЧКА ТВИТЕРАШКА

5. MOŽDA STE NAS DVAPUTA JEBALI ALI TREĆI NEĆETE PUNO

6. Jel ono juče kamera uhvatila Kešelja sa brkovima i bradicom ili je bila neka njuška koja mnogo liči na njega?

7. Jeste to je on, upravo je podigao seljastvo na visi nivo.

8. DANAS JE NEDELJA, SUTRA PONEDELJAK , TITULU OSVAJA PARNI VALJAK!

Cigosi, sto necete da se igrate sa nama?

9. Probaj sa limenkama.

10. Sad opet moramo da cekamo da se pojacaju, pa da naprave seriju protiv ABA ligasa i evropskih velikana kojima judeomasoni nisu dozvolili da igraju EL iako bi je ko iz picke osvojili, pa da se napokon istripuju da ce da uzmu titulu, i da opet bude zanimljivo..

Nije lako biti grobar.. Nikako..

11. Ja sam već navikao na njih, tako oni već godinama...

12. Sledece sezone cemo vas razbiti!!! Bice to kao u Bariju '91. I da, mi smo evropski sampioni u vaterpolu!!!

13. Posto kazu da slika govori 1000 reci, mislim da ova govori i milion:
    http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/972346_383455058438933_198819022_n.jpg

A u principu se svodi na 3 reci: JEBI, NE VADI!

14. Hahahaha, odlicna fotka...

15. Nije sve u navijackom prepucavanju, ima nesto i u klasicnom silovanju na terenu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.