P.S. Za nas kojima Franjo nije bio vođa: Nema frke, dobijamo mi ovo, ne ide nam ništa, a oni igraju da bolje ne mogu, tako da će sve doći na svoje u drugom poluvremenu...
Vama verovatno Draža bio vođa, ili neki četnički vojvoda? Kako beše vaša priča, nikada niste bili poslušni Jugosloveni ili tako nešto...
Da Bertans jeste napravio ličnu u napadu, a pre toga nad Vestermanom isto bila, ali poklon ste dobili. Evo vam pomoć, jer kako odmiče sezona jasno je da smo bolji.
Bolelo me je dupe za ABA i za EL da li ćete ići, sada sam svim srcem uz Radnički jer ste ciganšture.
Сад бих ја бацио бомбу у халу због ове глупе песме.
Vama verovatno Draža bio vođa, ili neki četnički vojvoda? Kako beše vaša priča, nikada niste bili poslušni Jugosloveni ili tako nešto...
http://estjournal.files.wordpress.com/2010/12/zvezda-dinamo-maj-1980.jpg
TRPAJ MILOSAVE DINAMOVCE
Sam rek'o odma da je Lovernj igracina
GAGIĆ OBJASNIO
JEBI GAGI GLUPU CRNČUGU
Кад смо ми били јачи од вас, нисмо се овако мучили против вас. хехе
Jebote koji čist faul u napadu.
Koliko je ovo jadno. Stvarno ste cigani. Nikada nećete pobediti k'o ljudi. Jebo vas ovaj sudija.
Е јеби га.. а таман сам се понадао да ће опет да падне нека легендарна пичњава к'о против Хемофарма. Ове будале смирују ситуацију. :Ѕ
PU!
Znači ne mogu da verujem koliko je zakuvao sudija samo zato što Ćoki ne može da otrpi.
ISPRAZNI HALU NASTAVLJAMO SUTRA LOLO
PRIPREMAJTE KOMORU ZA RAKOČA
Лична у нападу, нема шта.. лоло Како га је отрес'о лактом. :Д
А онај Суботић закув'о највише. Јеб'о те узми лопту и играш, шта ти има дистерујеш правду..
Njah, njah...
Da Bertans jeste napravio ličnu u napadu, a pre toga nad Vestermanom isto bila, ali poklon ste dobili. Evo vam pomoć, jer kako odmiče sezona jasno je da smo bolji.
Bolelo me je dupe za ABA i za EL da li ćete ići, sada sam svim srcem uz Radnički jer ste ciganšture.
Momci, nemojte jako, ipak su oni institucija i nemojte više ovako da ih puštate celu utakmicu pa na kraju da ih jebemo.
Plakaće k'o Džoni ovako
Koji kurac imaš navijati za Radnički? Navijaj za Partizan, liga tek počela, F4 tek treba da se igra. Gledajte tekmu, daleko je ovo od završenog.
I ovde ste zakuvavali pošto ne možete da se vadite na navijače počeli i fizički da nasrćete ko subotić