Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Niko od nas nikada nije rekao da je ovo prekid dominacije, što je blaga reč za jebanje koje smo vam priredili već rani početak nove. Drago mi je što ponovo gledate košarku, jer kada opet budete širili već veoma raširani čmar, čak i vama, navijačima bez obraza, neće biti lako da kažete kako ponovo ne gledate košarku.

Mada imaćete vi opet neki izgovor.
    Navijačka grupa Izgovor 1989.

2. http://www.youtube.com/watch?v=LIlhcGRh8R0
    НЕК ЗВОНА ЗВОНЕ ЗА ШАМПИОНЕ, ДАЈ МИ СНАГЕ И ХРАБРОСТИИИИИ
    ШТО НЕ МОЖЕ НИКО! МОЖЕШ ТИИИИИИИ

3. inače meni omiljena slika

4. НЕК ЗВОНА ЗВОНЕ ЗА ШАМПИОНЕ, ДАЈ МИ СНАГЕ И ХРАБРОСТИИИИИ
    ШТО НЕ МОЖЕ НИКО! МОЖЕШ ТИИИИИИИ

Devetare, koliko si imao godina kada ste vi bili uopšte šampioni?
    Jesi imao uopšte godina?

LOLOLOLO Ne znaš ti šta je to. Nećeš ni saznati.

5. Večeras gledam tekmu sa Gonzom, jedinim ciganom koji je gledao zvezdu ovih godina, a živim u najjačem vašem kraju, gde vam je jezgro, pa znam kakvi ste i šta ste pričali. Ovde vam je vrh vašeg navijanja, a Gonzo je jedini gledao.

6. Devetare, koliko si imao godina kada ste vi bili uopšte šampioni?
    LOLOLOLO Ne znaš ti šta je to. Nećeš ni saznati.

Постави ми исто то питање сутра :)

7. Večeras gledam tekmu sa Gonzom, jedinim ciganom koji je gledao zvezdu ovih godina, a živim u najjačem vašem kraju, gde vam je jezgro, pa znam kakvi ste i šta ste pričali. Ovde vam je vrh vašeg navijanja, a Gonzo je jedini gledao.

Ја признајем једино Сењак као језгро лоло :)

8. Šta, danas finale prvenstva? Ja mislio ovo kup što igraju.

9. Mlato to je njima isto uželeli se trofeja pa daj šta daš lolo

10. Ovde vam je vrh vašeg navijanja, a Gonzo je jedini gledao.

OĆEŠ DA KAŽEŠ DA JE GONZO NAJVEĆI ZVEZDAŠ OOOOPPPPAAAAAAAAA

A sad ozbiljno, zaista nikad nisam prekidao da pratim zvezdu u košarci bez obzira što nam je realno Partizan bulju pomerao, jedino što nisam dugo otišao u Pionir pa gledam na TV-U

11. http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/competition/teams/showteam?clubcode=RED&seasoncode=U2012

SVE PIŠE, SVE PIŠE, SVE PIŠE, OVO JE ZVEZDAAAA !

Drago mi je da smo postali košarkaška sila, MOĆ, HODAJUĆA JEBENA MOĆ !
    I JEBENO MI IMPONUJE što na pomen našeg imena klubovima širom Evrope se ledi krv u žilama.Svi znaju da smo jaki, da imamo ekipu za f4 evrolige, i da možemo danas da igramo sa kim hoćemo.

SIGURAN sam da jebemo franjevce, znači siguran.Imamo moć.

INDIJAAAAAAAAAA PAKISTAAAAAAAAAAAN

12. ЈЕБАЋЕМО ЕМТЕЕСОВЕ, БРЕ!

13. Ko šta radi - limenke prebrojavaju publiku :D

Jel vi to imate posebne ljude koji stoje u ćošku tribina i broje? Kako vi to uradite?

14. Mi smo osvojili Kup sampiona.

15. Da mi je navijački mozak na dva sata.

16. АААААААААААА ЗВУЧНИЦИ ГЕЈЛИЈЕ ААААА ДРОБЊАК ИЗ АУТА ТОЛЕ НАМЕСТИЈО ВУЧИЋ СРЕДИЈО ОБРАДОВИЋ ПУСТИЈО ААААААААААА ТУЂМАН ПРЕЦЕДНИК КРЦУН УБИЈО ДРАЖУ ААААААААААААААААА КАЦИ БИЈО ДЕТЕ МАЛО У РУКАМА НАШЕ КУРЧИНЕ АААААААААААААААААААА ОЈ КОСОВО КОСОВО ЈЕБЕМО ТИ ЋЕРКУ МИЛАНЕ ПОМОЗИ БОЖЕ ЈЕБАЋЕ ВАС МИША ТУМБАС ГРАЧАНИЦА СВА У СЈАЈУ НАБИЋЕМО ТЕ РАЖАЊ ААААААААААААААААААА ЗАШТО ЋУУУТИИИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

17. Kakva retrospektiva!

Lajk.

18. Cela tema stade u 6 i po redova. :naklon:

19. Кад је уопште утакмица?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.