Sve je to lepo i sjajno Gazimudiću, samo što se več 2-3 sezone raspadate sa navijanjem, čak i u Evroligi
Pa u odnosu na period od pre par godina, odnosno na period kad nije bilo podele na Znacke i Zabunjene , ovo sad je go kurac.
I kad pricam o navijanju,pricam o tom navijanju. Ova sad podela je tolika da je oterala 90% normalnih ljudi sa tribina.
Evo ja prvi. Na svaku tekmu sam isao, dok nisu krenula sranja oko prebijanja, sacekusa i kojekakvih presretanja.. Onda sam skapirao da se govna bore oko sake dolara i iz principa necu da pravim brojnost ni jednima ni drugima.
Al sve u svemu, gde ste vi bili do ove godine, tacnije do finala prosle godine? Gde ste bili? I vi nasli da pricate o navijanju na basketu..
Dionisio, taj dogovor o nenapadanju je iz 2010. Ne pričam o tome.
Nije ni bitno, nema potrebe za sarkazmom, nisam preterani mudonja, nisam ni pička, samo kažem jedno je propaganda, a drugo je kada si bio negde. Meni je ddosta što znam, zato o tome ne diskutujem.
Samo mi je smešno to više. Baš me briga više da li je i koga bilo koliko na utakmici. To su neki klinački argumenti koji nemaju veze sa sportom. Ja sam sada uglavnom okrenut sportu.
Mada lepo je i bilo do sada biti Grobar, s obzirom koliki smo vam čmar u svim sportovima otvorili. Prvaliju smo vam od dupeta napravili, a do kraja sezone u fudbalu i basketu, provalićemo vam taj čmar još malo više, ako je to vuopšte više i moguće. Drago mi je što ste se malo vratili. Nije vas bilo nigde.
IP Host: chello084114202191.9.15.vie.surfer.at
Continent: Europe (EU)
Country: Austria (AT)
State: Wien
City: Vienna
ISP: UPC Broadband GmbH
Organization: UPC Austria
Time zone: Europe/Vienna
IP Address Lookup 84.114.202.191
Continent Lat/Lon: 48.69083 / 9.1405
Country Lat/Lon: 47.33 / 13.33
City Lat/Lon: (48.2) / (16.3667)
ја сам у манастиру, прохор пчињски, не мош јужније :3
ZEMO ROĐENI, LJUBI TE BRAT!
Pa u odnosu na period od pre par godina, odnosno na period kad nije bilo podele na Znacke i Zabunjene , ovo sad je go kurac.
I kad pricam o navijanju,pricam o tom navijanju. Ova sad podela je tolika da je oterala 90% normalnih ljudi sa tribina.
Evo ja prvi. Na svaku tekmu sam isao, dok nisu krenula sranja oko prebijanja, sacekusa i kojekakvih presretanja.. Onda sam skapirao da se govna bore oko sake dolara i iz principa necu da pravim brojnost ni jednima ni drugima.
Al sve u svemu, gde ste vi bili do ove godine, tacnije do finala prosle godine? Gde ste bili? I vi nasli da pricate o navijanju na basketu..
реално, стока сте, никакви навијачи... мене срамота кад чујем ваше песмице
Sada si u Sv.Prohoru?
Ma sto posto si u manastiru. :)
Dionisio, taj dogovor o nenapadanju je iz 2010. Ne pričam o tome.
Nije ni bitno, nema potrebe za sarkazmom, nisam preterani mudonja, nisam ni pička, samo kažem jedno je propaganda, a drugo je kada si bio negde. Meni je ddosta što znam, zato o tome ne diskutujem.
Samo mi je smešno to više. Baš me briga više da li je i koga bilo koliko na utakmici. To su neki klinački argumenti koji nemaju veze sa sportom. Ja sam sada uglavnom okrenut sportu.
Mada lepo je i bilo do sada biti Grobar, s obzirom koliki smo vam čmar u svim sportovima otvorili. Prvaliju smo vam od dupeta napravili, a do kraja sezone u fudbalu i basketu, provalićemo vam taj čmar još malo više, ako je to vuopšte više i moguće. Drago mi je što ste se malo vratili. Nije vas bilo nigde.
Šteta što moram da palim sada, tako da stižem negde tek posle tekme.
JEBI EFEMPEA!
T O R T U R A!
шта каже ип ? :3
IP Host: chello084114202191.9.15.vie.surfer.at
Continent: Europe (EU)
Country: Austria (AT)
State: Wien
City: Vienna
ISP: UPC Broadband GmbH
Organization: UPC Austria
Time zone: Europe/Vienna
IP Address Lookup 84.114.202.191
Continent Lat/Lon: 48.69083 / 9.1405
Country Lat/Lon: 47.33 / 13.33
City Lat/Lon: (48.2) / (16.3667)
Kurde, aj odradi ovo i meni :D zanima me čisto :D
Bolje da odradi grobarima večeras posle tekme...Neće znati gde se nalaze, pa da im pomogne ;-))))))
Гробари, јесте намазали гузу Павловићевом машћу хехе
Kad počinje, ima prenos?
21:00 арена 1
http://wonderfulwortelworld.files.wordpress.com/2009/09/nivea-creme.gif
LIMENKE, EVO VAM KREMA, TREBAĆE VAM POSLIJE NAS!
http://beatboredom.co.uk/wp-content/uploads/2011/11/vaseline.jpg
A evo vam i ovo, da lakše podnesete... Ups, pardon, vi ste toliko razradili šupak da vam to i ne treba. Ništa, ne obraćajte pažnju.
Ladno nema prenosa na RTS-u.
http://www.youtube.com/watch?v=8TZd61qiy88
RTS nema para da nama sirotinji prenosi
е стварно мртво дете јебем тијанићу.