Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Ja sam malo više Južnjak od tebe, garantujem :) Tako da mogu da pričam kakvi smo. A govna smo, ubedljivo najveća u Srbiji.

ја сам у манастиру, прохор пчињски, не мош јужније :3

2. ја сам у манастиру, прохор пчињски, не мош јужније :3

ZEMO ROĐENI, LJUBI TE BRAT!

3. Sve je to lepo i sjajno Gazimudiću, samo što se več 2-3 sezone raspadate sa navijanjem, čak i u Evroligi

Pa u odnosu na period od pre par godina, odnosno na period kad nije bilo podele na Znacke i Zabunjene , ovo sad je go kurac.
    I kad pricam o navijanju,pricam o tom navijanju. Ova sad podela je tolika da je oterala 90% normalnih ljudi sa tribina.
    Evo ja prvi. Na svaku tekmu sam isao, dok nisu krenula sranja oko prebijanja, sacekusa i kojekakvih presretanja.. Onda sam skapirao da se govna bore oko sake dolara i iz principa necu da pravim brojnost ni jednima ni drugima.

Al sve u svemu, gde ste vi bili do ove godine, tacnije do finala prosle godine? Gde ste bili? I vi nasli da pricate o navijanju na basketu..

4. реално, стока сте, никакви навијачи... мене срамота кад чујем ваше песмице

5. ја сам у манастиру, прохор пчињски, не мош јужније :3

Sada si u Sv.Prohoru?

6. ја сам у манастиру, прохор пчињски, не мош јужније :3

Ma sto posto si u manastiru. :)

7. Dionisio, taj dogovor o nenapadanju je iz 2010. Ne pričam o tome.
    Nije ni bitno, nema potrebe za sarkazmom, nisam preterani mudonja, nisam ni pička, samo kažem jedno je propaganda, a drugo je kada si bio negde. Meni je ddosta što znam, zato o tome ne diskutujem.
    Samo mi je smešno to više. Baš me briga više da li je i koga bilo koliko na utakmici. To su neki klinački argumenti koji nemaju veze sa sportom. Ja sam sada uglavnom okrenut sportu.

Mada lepo je i bilo do sada biti Grobar, s obzirom koliki smo vam čmar u svim sportovima otvorili. Prvaliju smo vam od dupeta napravili, a do kraja sezone u fudbalu i basketu, provalićemo vam taj čmar još malo više, ako je to vuopšte više i moguće. Drago mi je što ste se malo vratili. Nije vas bilo nigde.

8. Šteta što moram da palim sada, tako da stižem negde tek posle tekme.

JEBI EFEMPEA!
    T O R T U R A!

9. Sada si u Sv.Prohoru?

шта каже ип ? :3

10. IP Host: chello084114202191.9.15.vie.surfer.at
    Continent: Europe (EU)
    Country: Austria (AT)
    State: Wien
    City: Vienna
    ISP: UPC Broadband GmbH
    Organization: UPC Austria
    Time zone: Europe/Vienna
    IP Address Lookup 84.114.202.191
    Continent Lat/Lon: 48.69083 / 9.1405
    Country Lat/Lon: 47.33 / 13.33
    City Lat/Lon: (48.2) / (16.3667)

11. Kurde, aj odradi ovo i meni :D zanima me čisto :D

12. Bolje da odradi grobarima večeras posle tekme...Neće znati gde se nalaze, pa da im pomogne ;-))))))

13. Гробари, јесте намазали гузу Павловићевом машћу хехе

14. Kad počinje, ima prenos?

15. 21:00 арена 1

16. http://wonderfulwortelworld.files.wordpress.com/2009/09/nivea-creme.gif

LIMENKE, EVO VAM KREMA, TREBAĆE VAM POSLIJE NAS!

http://beatboredom.co.uk/wp-content/uploads/2011/11/vaseline.jpg
    A evo vam i ovo, da lakše podnesete... Ups, pardon, vi ste toliko razradili šupak da vam to i ne treba. Ništa, ne obraćajte pažnju.

17. Ladno nema prenosa na RTS-u.

18. RTS nema para da nama sirotinji prenosi

19. е стварно мртво дете јебем тијанићу.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.