Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Vidimo se na F4

diskutabilno, bez zezanja

2. Чачкао нос, косјерац.

Иначе, ел гледо неко текму осим мене а да није на стриму? Јебоооте, реално је било да нам крене црна серија, у првом пол. нас срало не дај боже. 6/8 слободњаци, 10/14 двојке, 7/9 тројке у једном тренутку, Бертанс стопроцентан док му нису дали слепци да баца камење уз курац. Звезду смо унаказили у 1. пол, затворили Ракоча, давао поене само из слободњака, али јеботе оног Катића нико не може да чува. Превише кош+фаулова, па мајке ти га кад направиш фаул удари га лепо, не може да свира неспортску ил тако нешто, глупост. Не разумем зашто је избацио Богдановића који је био покретач враћања Партизана у игру, а убацио Муслија, који је 20 секунди после улаза, већ направио грешку (вратио на своју половину слепац). И да, како је могуће да Лучић и Милосав заједно промаше 6 бацања, алоооооооооо...И да, судије нису свирале једно 20 фаулова на обе стране, аматери. Навијање нисам ни чуо, онај шабан у кладиони појачао Фиоре - Интер, јебо га отац.

ЕДИТ: Ај банујте ове са гифовима,сморили су а и глупо је. А и мене би било срамота да ставим гиф некога ко је карао Х година заредом глупе цигосе.

3. А и мене би било срамота да ставим гиф некога ко је карао Х година заредом глупе цигосе.

znaci priznajes da je Dule na gifu :)

4. Ništa banovati, tema je za prozivanje, da se ne nakaze one dvije teme.

5. Može katanac na temu. Prošlo sat vremena. I banujte Džankija jer daje zlojave! :D

6. Пише Дуле, претпостављам да је он, ЛОЛ.

ЕДИТ: Шала, оћу да прочитам нешто занимљиво а да није МИЦ МИЦ ГРОК.

7. JEBI EFEMPEEEEEEEEEE
    JEBI EFEMPEEEEEEEEEE
    JEBI EFEMPE, JEBI EFEMPE
    PIČKE LIMENKEEEEEEEEEE

8. A jebi ga, dobra je prozivka, priznaj. :)

9. I samo specijalni pozdrav za Doga. I da, vi bese nikad ne vredjate Lucica jer je extra igrac i veoma ga postujete,al zato se u par navrata culo - LUCICU NAKAZO!

Pa zar fini i obrazovani momci tako da vređaju?
    Izgubili smo zbog slobodnih bacanja i to je to.Drago mi je što se tolko palite jer će još više da vas boli kad vas dobijemo na f4 opaaa

10. Paj'sad ovaj predlog- RASKO U REPREZENTACIJI. Realno, bolji je od bobija, muslija, koste i onog decka sto ima fijoku gde mu je vilica, ne znam mu ime.

11. Ма добро, ал не иде Шалаб :) Ипак Дуле извлачи максимум од ове буља екипе, а пара нееема :))

12. DULE PRODAJ SALO ZA PARE DA POPUNIŠ PARTIZANOV BUDŽET, IMAĆETE MILIONE LOLOLO

13. Joj, pa zar vam je toliko kompleksa nabio taj Dule da ga ne vadite iz usta? :D

14. Ma jok bre Skočko samo dajem konstruktivan predlog za rešenje besparice o kojoj Dule stalno priča lololo

15. TO KAKO GA VREĐATE SAMO JOŠ VIŠE POKAZUJETE KAKO VAS JE BOLEO DESETOGODIŠNJI SEKS OPAAA

16. E ljudi, posto niko od vas nije bio na utakmici ,reci cu vam samo jednu stvar, onako info iz prve ruke.

U trenucima kad smo vodili 15 razlike, oci su vam se posebno caklile. Verujem da su kroz glavu prolazili flesevi iz proslosti.. onih 40+, 31, 20 nebrojeno puta, maltretiranje na terenu, pehari u rukama Pere Bozica..
    Vi ste u stvari duboko frustrirani. Sad je na nama da vam ponovo ozivimo traume iz proslosti :*

17. Ипак немојте толко у Дулету, кад вас је карао нисте га нешто узимали у уста...а реално је легенда. Заборављате да је добио Гомељског без освајања ЕЛ.

18. GAZIMUDO MUČKI PROVOKATORU NEĆEŠ NAS POKOLEBATI DA SLAVIMO POBEDU, KARALI SMO VAS METODOM KURCA U DUPE OPAAAAAA