Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Leprikone, a okle ti švicarac, austrijanac il već u kojoj si pički maternoj da se zanimaš za titove blizance? :)

Ја сам овде само привремено, ТИ ЋЕШ ВАЗДА ОСТАТИ МЕЂЕД КЕКЕКЕКЕКЕКЕКЕК

2. Slažem se, Vujošević je samo mikro primer, svakako da gora govna rade gore stvari. Ali nije poenta u Vujoševićevom brukanju sebe i u gubljenju ugleda, poenta je u tome da on 15 godina svaku utakmicu radi stvari za koje je svih tih 15 godina predviđena jasna sankcija u važećim pravilnicima košarkaških liga i nikom ništa.

Posle nekog vremena prestalo je uopšte da se spominje mogućnost da se on kazni teže, ustalio je svoje ponašanje na nivo tolerisanog, uobičajenog, vlada kao šerif u tom mikrouniverzumu pored linije košarkaškog terena i 15 godina se ne pojavljuje neko sa dovoljno integriteta i muda da mu stane na put. A to je šira priča na nivou cele države.

3. Samo si zaboravio detalj da otprilike Vujosevic sam finansira funkcioisanje kosarkaskog saveza.

4. Gvozdene, mudro zboris...

Gazimudo
    Samo si zaboravio detalj da otprilike Vujosevic sam finansira funkcioisanje kosarkaskog saveza.

Kako to?

5. Pa recimo od kazni koje dobija :)

6. dobro, seljačina jes, al je i stručnjak aj zdrao... inače, uz to vrlo hrabar čoek...

al glodari se ponadali baška...

7. Ја сам овде само привремено

Takvi su najgori....

ALO BREEEEE, GANJANI, JESTE LI ZABORAVILI DA SE IGRA NA 3 DOBIJENE A MI VODIMO 2:1? AAAAAA? AAAAAAAAA?

8. Ili su se musavi upristojili, ili i sami znaju da ih malo pustamo..
    Drzala ih euforija sat vremena i posle toga nista..
    Ajde, lozite se, sto se sise?

9. Jebaćemo vas iduće 2 tekme. Sad će Čović dići prašinu oko ovih Krmkovih prijetnji, pa će sudije biti malo suptilnije na vašoj strani, a to je dovoljno da vas karamo.

10. Slabo prepucavanje, nije zanimljivo, pih...

11. seljačina jes, al je i stručnjak aj zdrao

Jebo te on tako stručan...

12. budimo realni, za radonjića je svijet izmislio... samo zbog istog smo izgubili drugu utakmicu

13. On je sramota srpske košarke.

14. E Radonjic ti je baš etalon za stručnosti, drtina obična

15. Radonja bogotac. Secam se da sam pre jedno 6,7 godina gledao sa caletom basket neki, igrala Buducnost, i Radonjic u nekom sorcicu, kao da je izasao iz sedamdesetih.

Ladno se ponadali franjevci da ce da osvoje, a Vucic lepo rekao da moramo da budemo prvaci...

EDIT: A Covic kupio!

16. Pa krmče mora da koristi sva raspoloživa sredstva da vrati na pošteno. Siroma'...

17. Ne ložite se dule oće da slavi pred zvezdnin navijačima jer navija za zvezdu !
    http://s.tf.rs/2013/02/17/Dule-Vujosevic-Navijam-za-Zvezdu.jpg

18. ово су ваши статуси на фајсбуку:

Године пролазе,куповали, отимали титуле, тако више не може, зашто сада као пичке кукатееееее

на основу једне утакмице кадри сте да омаловажите огромне успехе партизана и у домаћој лиги и у европи. мене би био стид.

19. Ček davide dva dana opet će biti "kradete titule" :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.