Јесам циган, ал биће ми изузетно драго кад Партизан добије следећу због ових слепаца који су се сад примили на преокрет и после једне добијене се осећају као да је све готово. Сваке године исто и никад да се науче...
Šta sad treba da se smorimo što smo jebali malo glodare ? Jesi ti neki smoriša lik, ono fazton što da jedem kad ću da seerem
YeahBatch
Јесам циган, ал биће ми изузетно драго кад Партизан добије следећу
ммм да. 'ајде јебачу не претеруј више, ево и мени се већ пењеш на курац иако волим и ја да ударим контру и попљујем сва говна кад не ваљају курцу. заболе мене курац да л' ћемо да победимо и следећу, поштено, ал' ако бих због људи који се сликају по трибини, који не знају 2 играча било ког звездиног тима, који су ту само кад се побеђује, ја рекао да ми је драго да звезда пукне, е онда јебига. то је као да кажеш да би волео да нас нато сатре јер међу србима има пар педера и осталих изрода.
Ма не може овако да се игра, Шаренац прича о том Ловерњовом шуту за 3 поена, па он има шут за три испод 10%, а слободњаке гађа типа 40%. Бертанс мора да проради следећу...Гага Милосављевић одлично одиграо, без грешке јелте...5/5 са линије бацања, 4/4 двојке чини ми се...
будала нека. и сад ја због таквог треба да престанем да навијам и да се радујем неуспеху клуба. јес' заболе га. оно, буде ме срамота често од таквих, ал' јебига.
и заиста, надам се да ће да доведу догодине неке судије које ће болети уво за криминалце у нашој кошарци и остале, па да макар са тог аспекта буде финале како треба. иако стоји то да имамо одличне судије, јебеш ти то кад он подлегне притиску због 2-3 упаљача и пар псовки.
Vujošević je psihijatrijski slučaj. To su sudije potvrdile neisključivanjem istog, poslije prijetnji ubistvom. Ova druga opcija, da ga nisu smjeli isključiti zbog uticaja koji ima Partizan nije moguća, jer je kod nas sve pošteno.
Akakaka, prepucavanje sa B92 i sjajan zakljucak cele price:
ako zelimo pravnu drzavu, treba tuziti svakog ko ne ispunjava obaveze iz ugovara. (malo pameti nam ne bi skodilo, 10. jun 2013 18:36)Moze ali da to prvo odradimo u kk partizan(Hereos, 10. jun 2013 20:01) Moze, ali pre toga da odradimo to u KK CZ beograd (Djuka, 10. jun 2013 20:45) E ovako se kod nas zavrsava svaka prica o uvodjenju reda.
(levo smetalo, 10. jun 2013 21:49)
Не волим то да радим, то је гробарски стил.
Šta sad treba da se smorimo što smo jebali malo glodare ? Jesi ti neki smoriša lik, ono fazton što da jedem kad ću da seerem
A vidis sad kako je kad te neko gepekuje, a?
Баш слабо навијање, штета...кад је најбитније гробари заказали...али нека, добијамо следећу~!!!
Јесам циган, ал биће ми изузетно драго кад Партизан добије следећу
ммм да. 'ајде јебачу не претеруј више, ево и мени се већ пењеш на курац иако волим и ја да ударим контру и попљујем сва говна кад не ваљају курцу. заболе мене курац да л' ћемо да победимо и следећу, поштено, ал' ако бих због људи који се сликају по трибини, који не знају 2 играча било ког звездиног тима, који су ту само кад се побеђује, ја рекао да ми је драго да звезда пукне, е онда јебига. то је као да кажеш да би волео да нас нато сатре јер међу србима има пар педера и осталих изрода.
Navijanje go kurac. Došli pozeri što ih nema nigde cele sezone, hoće da proslave titulu. Jebeno očajno.
Ма не може овако да се игра, Шаренац прича о том Ловерњовом шуту за 3 поена, па он има шут за три испод 10%, а слободњаке гађа типа 40%. Бертанс мора да проради следећу...Гага Милосављевић одлично одиграо, без грешке јелте...5/5 са линије бацања, 4/4 двојке чини ми се...
Јебе ми се да ли ће Звезда која у ствари и није Звезда да победи или пукне, превише су ми живаца појели да бих их подржао сад.
Ne mora nato al neki meteor ne bi bio zgoreg....
Aj mi objasnite šta je ovaj htio da kaže?
будала нека. и сад ја због таквог треба да престанем да навијам и да се радујем неуспеху клуба. јес' заболе га. оно, буде ме срамота често од таквих, ал' јебига.
и заиста, надам се да ће да доведу догодине неке судије које ће болети уво за криминалце у нашој кошарци и остале, па да макар са тог аспекта буде финале како треба. иако стоји то да имамо одличне судије, јебеш ти то кад он подлегне притиску због 2-3 упаљача и пар псовки.
Koa je legenda ovaj Dule,ladno pustio musave da ih opet silujemo pred njihovim navijacima :D Dule <3
Догодине, следеће сезоне...
Vujošević je psihijatrijski slučaj. To su sudije potvrdile neisključivanjem istog, poslije prijetnji ubistvom. Ova druga opcija, da ga nisu smjeli isključiti zbog uticaja koji ima Partizan nije moguća, jer je kod nas sve pošteno.
Vujoševićeva pojava i delovanje tokom proteklih 15 godina govori apsolutno sve o ovoj državi i narodu.
Akakaka, prepucavanje sa B92 i sjajan zakljucak cele price:
(levo smetalo, 10. jun 2013 21:49)
E baš.
Potpuno ste u pravu. Da nije Vujosevica, zivelo bi se bolje. Al sta cete kad je ubistvo krivicno delo.
Pa iako se sprdaš, svakako bi se živelo bolje da goveda kao što je Vujošević ne mogu da rade to što rade širom zemlje.
Mnogo gori stvorovi rade mnogo gore i pogubnije stvari po ovu zemlju, pa uglavnom nikom ne smetaju. Tako da opusteno.
EDIT: Ne bruka on mene, bruka sebe. A sto se tice nekog opsteg ugleda, da li se stvarno ocekuje da se on stice/gubi na utakmicama?