Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Gazimudo, vi više vremena provedete govoreći JEBALI SMO FMP nego OSVOJILI SMO ABA LIGU... U tome je razlika između nas.
Gresis, mi govorimo JEBACEMO, za proslost nam se jebe.
Covece, pa mi pre 2 godine osvojili LS u vaterpolu, nismo smeli posteno ni da se pohvalimo, odmah biste nas napusili kurcem kako je to nebitno.
Mi smo na uspehe naseg KK toliko navikli da sebi mozemo da priustimo taj luksuz da smatramo da su titula u ABA ligi i prvenstvu samo pitanje toga da li hocemo da osvojimo ili ne.
A ne znam ko navija za drugi klub samo zato sto , MOZDA, moze da pobedi Partizan.
Pa mi smo cak i prestali da vas zajebavamo za basket jer nije bilo zanimljivo. A onda je dosao COKILEGENDA, vi se popalili ko majmuni, pa nam je sad u principu mnogo zanimljivije vas da karamo, nego da osvajamo trofeje. E sad, poklopilo se i jedno i drugo, tako da spajamo i lepo i korisno. Zato mi zao sto vam sudije pomogose da izbacite Megu, jer bih tako lepo uzivao u prepustanju trona Megi, JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1il1b52cSPw
Govna, ljige, nule od ljudi!
Искрено, зашто би се ја цимао да долазим у Београд који ми је 300 километара од куће, кева ми незапослена, стари има радничку плату а брат на факсу ? Што би се цимао да стопирам до Ужица, Чачка, Ивањице да гледам људе који ништа урадили нису скоро деценију (ај заокружимо фудбал и баскет у једну цјелину)?
Одговори ти мени :)
Zato sto si budala.
Zato što se nadam da će biti opet staro, zato što volim taj klub a ne idem radi para.
Ja sam se šokirao nakon Čovićeve poslednje konferencije.
Inače, zezaću se na ovoj temi do kraja ove serije, ali nakon ove sezone više neću ulaziti u bilo kakvu priču sa protivničkim navijačima. Svi koji podržavaju ono, podržavaju samo zbog kompleksa koji imaju od nas. Ne možeš biti mormalan čovek i smatrati da je ono normalno.
Želim vam da se izlečite pa da ono bude opet rivalstvo, a ne vaša bolest. Na žalost, ove godine ste popušili, imate celo leto da se zapitate nad svojim postupcima i postupcima vašeg rukovodstva. Napravite bojkot, oterajte te ljude, dovedite ljude koji vole sport i Zvezdu i krenite ispočetka. Bez toga, ova bolesna atmosfera koju ste stvorili, koštaće vas mnogo.
Inače, ne trebaju mi vaše čestitke kada se ovo završi, jer kada postanete normalni navijači, onda ćemo lako jedni drugima čestitati.
http://www.sportske.net/text_images/201212/covke104728020121209181921.jpg
Pa vi bi glodari prestali da navijate za patlidzan posle 2 godine bez titule. a evo miu fudbalu recimo imamo po utakmici u proseku 7000 navijaca vise nego vi.
Vidim, opet brojite publiku?
Eeeeee, na šta ste vi spali...
vi ste spali na to da ste u fudbalu sampinjoni 6 godina i da vas ima 3600 po utakmici
Зато што ми не користимо фотошоп да би изгледало како нас има више на трибини.
A mi koristimo? De okači koju sliku, pa nam to objasni.
Pretjerano serete.
A mi koristimo? De okači koju sliku, pa nam to objasni.
Смешни сте и то сви знају!
Auuu, Dzoni, pa zar i ti? Ova tema je bila skroz neozbiljna dok nije upalo par indijanaca sa zeljom za vecitim prepucavanjem. A prepucavanja su smislena koliko i prepucavanja oko toga da li je bolji levi ili desni Twix...
Ja još ne vidim dokaz tog fotošopa. De mi okači leba ti.
ma glodarima krivo sto je njihov lavor uvek prazan
ma da fotoshop kako lazete to je strasno kad marakana zagrmi da se najezis
Objasnio. Nije vas ostalo dvojica na temi, sad se opet kurcite i serete vise nego ikad, nevera kako kopirate ono coravo govno.
Naravno da vas opet nece nigde biti kad budete gagovani.
:D Realno
Da li je moguce da neko i dalje izlazi sa ovim argumentom? Da ne pominjem sto je ovo tema za basket, cak pise u samom naslovu.
Pa prosto jer nam se jebe za ABA ligu, osvojili smo je samo zato sto je glupo da je osvoji neko drugi kad smo mi najbolji tim. Toliko smo je puta osvojili da je to jedini motiv zasto je i dalje osvajamo. Vi biste pustili u gace da ste je osvojili, proglasili biste odmah taj trofej jednakim osvajanju EL.
Sine, jesi li odlucio koju ces srednju da upises? Svi drugari bi za automehanicara, ali tebe srce vuce za kuvara?
vi ste spali na to da ste u fudbalu sampinjoni 6 godina i da vas ima 3600 po utakmici
A vi bi guzice dali za tu titulu što se najviše pokazalo pred kraj ove sezone kad ste spali na 2 boda razlike, pomislio čovjek da ste već intergalaktički šampioni, počeli ste da kujete planove o LŠ i kako vam dolaze Kaka i Hulk u tandemu, namjestio Stojadin, da.
Tako vi isto i u košarci, već 15 godina kujete plan kako da prekinete ovo sadističko silovanje najvećeg kluba u Srbiji a trenutno i okolini, već 10 godina dovodite Jaku Lakoviča i Lebrona u tandemu, Kari sve dogovorio, da.
Košarka vam do januara nije bila ni pod razno, "BOJKOTUJETE" I DALJE UTAKMICE ABA LIGE a nikad vas više nije bilo na tribinama nego tada, Ćoki turio 2 miliona eura iz fondova za djecu Kosova i Metohije, doveo polovnog Rakoča i crnca iz Gvineje i misli da bukanjem i halabukanjem jednostavno otme titulu kao što je pp aparatom i hiperbaričnom komorom oteo Kup. Presedan da se utakmica igra 3 dana ko da je vašar u Šipovu a ne finale Kupa je najbolesnija kreacija iznikla iz Ćokijeve kuhinje. Radivoj Korać se i dalje prevrće u grobu nakon onog što ste počinili. Obesmislili ste takmičenje koje nosi ime jednog od najvećih.
jericho znam da je sesti razred tezak malo se pripremaj preko leta
pobedili smo vas pa ste zaplakali xD