Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Душко Вујошевић уђе у манастир, прекори монахе због расипања и разметања материјалним стварима и изађе Духом благодарен.

2. - Господине Вујошевићу, а НИС, МТС, да наведемо само то?

- Не знам о чему причате. Наши домаћи играчи волонтирају а странци играју за токене. позз

3. Sportsko drustvo nam mutirani radikali razvaljuju, a predsednik Vujosevic cuti.
    Crvena Zvezda nas nabila u fudbalskom derbiju, Veteranski plivacki klub nas razvalio u vaterpolu, jos veceras da nas FMP dobije u kosarci pa da se slikamo.

Dule odlazi.

4. http://www.partizan.rs/wp-content/uploads/2012/07/misa_1.jpg

Личи помало на Његово Височанство. Генетика.

5. Али Коби ускоро иде у пензију, боље са Клиперсима :(

Душко, тј његови, ни у Црној Гори не плаћају порез. Наиме познато је да њима држава даје десетак.

Опет, каса Партизана је толико празна да деца из Звечанске сваке недеље скупљају донацију под именом "Воздингнимо Институцију". Прељеп гест.

6. AKO PARTIZAN VECERAS DOBIJE, MISLIM DA OVA TEMA TREBA DA OSTANE VECNO OTKLJCANA A DA SVAKI MUSAVAC KOJI NA NJOJ PISE DOBIJE DOZIVOTNU BANANU.

PRVO SMO VAS TRPALI METODOM 40+, ONDA SMO VAM MALO POPUSTILI, ONDA SMO CAK RESILI DA VAS PUSTIMO NEKU UTAKMICU, PA SMO VAM DALI CAK I KUP DA SE NALOZITE, PA SMO VAS PUSTILI DA PRETITE PRED FINALE U KOJE STE USLI POSLE SURNAJES GODINA I TO TAKO STO SE HEMOFARM UGASIO A VI SE FUZIONISALI SA FMPOM, SAD JE NA REDU DA IGRAMO PROTIV VAS BEZ BITNIH IGRACA..

O STA SVE NECEMO URADITI SAMO DA MUSAVI DEO SRBIJE NE POCNE DA PLACE...

7. Кажу да је управа ЦСКА довела Вујошевића само да би навијачи, поред кошаркашке, уживали и у циркуској представи.

НЕ ЗНАМ ЗА ВАС АЛИ АКО ЗВЕЗДОА ДОБИЈЕ ЈА ЋУ ЖИВЕТИ МНОГО БОЉЕ. ВЕЋ ПОСЛЕ ФУДБАЛСКОГ ДЕРБИЈА САМ ОСЕТИО БОЉИТАК У СВАКОМ ПОГЛЕДУ. УКОЛИКО ИЗГУБИ.. НЕ МОГУ НИ ДА ЗАМИСЛИМ МОРАМ ДА ОДАГНАМ ЦРНЕ МИСЛИ И ОДВРНЕМ ЈУЖНИ ВЕПАР НА НАЈЈАКО.

8. Вујошевићи су генерално толико сиромашни да у његовом селу покрај Медуна немају чак ни камење.

9. ЈУЖНИ ВЕТАР

ЈУЖНИ

He he :*

10. Исправио сам се накнадно џД

11. ОДВРНЕМ ЈУЖНИ ВЕПАР НА НАЈЈАКО.

ЈУЖНИ ВЕПАР

ВЕПАР

?

12. Veceras ce da grmi UZALUD TRUD
    JEBI MUSAVEEEEEEEEEEEE

13. JEBI TEGI GLUPOG ĆOKIJA

14. Пола плате сам уплатио на рачун Партизана. Важно је да људи прегрме ову зиму, дао сам свој допринос и сад осећам унутрашњи мир и спокој.

Неки дан чујем Вујош ушао у пекару и купио само слану кифлу, нема више пара, за јогурт морао да рецитује сан Вука Мандушића.

15. http://i1.ytimg.com/vi/zvGY72EwDj0/hqdefault.jpg
    НЕ ЗНАМ ЗА ВАС АЛИ АКО ЗВЕЗДОА ДОБИЈЕ ЈА ЋУ ЖИВЕТИ МНОГО БОЉЕ. ВЕЋ ПОСЛЕ ФУДБАЛСКОГ ДЕРБИЈА САМ ОСЕТИО БОЉИТАК У СВАКОМ ПОГЛЕДУ. УКОЛИКО ИЗГУБИ.. НЕ МОГУ НИ ДА ЗАМИСЛИМ МОРАМ ДА ОДАГНАМ ЦРНЕ МИСЛИ И ОДВРНЕМ ЈУЖНИ ВЕПАР НА НАЈЈАКО.

16. МУСАВИ ОПЕРИТЕ КОСЕ АКО ИМАТЕ ЧИМЕ

17. ЗНАТЕ ШТА ГОСПОДИН НЕБОЈША ЧОВИЋ ЈЕ ЈЕДАН КРИМИНАЛАЦ ЈЕДАН МАНИПУ-ПРЕВАРАНТ ЈЕДАН ОЛОШ БЕОГРАДСКИ КОМЕ НЕЋУ ВИШЕ ДА КОМЕНТАРИШЕМ!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.