Prijava

The plot thickens.
Ne bih sad baš da doksujem babu ali baba je PSIHOLOG.
Vrste zapaženija.
Šešeljbaba-psiholog na ostrvu sreće.
Čisti pušku.

Aj ne kenjaj kad ujkani krenu bar znaš de možeš da se jatačiš na jakoj piti i popari

Jes, rendom kekendijaš će da mi objasni razliku izmedju gibanice i četničke gibanice.
Idem sad tamo gde interneta nema, see you on the other side.
Bro.

Vredi

The Shocking State of Britain's Navy 2026

https://www.youtube.com/watch?v=Gru2EDJvj9Q

Чекај, шта каже краљ, знали се шта?

Шта значи кракенволк, елем, добра цупика ова, а коко се труде да извештавају о ђеносајд ба над палестинцима, па што ниса вако извештавали кад су нас геноцидисали у ндх, што нису правили о усташким логорима за децу, шта је пичкееееее

napapo se droge cionistički papet

https://pbs.twimg.com/media/HFTngBaaIAAZmGM?format=jpg&name=small

dok ne pocne da se ravnja po jamerikama i jevropama nece ovaj svet postati lepše mesto za ćivot

кракенволк

Bolestan, pokvaren narod

Mani Caro Črampa i to šta piše govori, on je na nivou žvalavog bukvalno, jer i jednom i drugom Jevreji rade kampanje. Bitno da svakodnevno budu tema razgovora, nebitno u vezi čega.

ma ok al razlika izmedj siptara i trampalea je sto trampisa i moze presuje dugme, a drugo ne bi im bilo prvi put

Raščerečili bi ga bukvalno kod kuće u Ameriki, i narod i republikanci, koji bi takođe uasili za narednih 50 godina. Kako bi Kina i Rusija reagovale ko zna. Najbitnije mu je da se ne priča o epštajn fajlovima i šta su sve radili sa decom, sve drugo je poželjnija tema.

Tramapleo je već za čerečenje koko ispalio maga politiku koju prodo amerima u stilu šešeljugine velike Serbije.

Al rokaće nešto sig čim se ovako majmunišu i proglasiće to pobedom po ko zna koji put do sad.

iran skroz prekinuo komunikaciju sa usa.zao mi irance.ovaj retard prica kako ce da ih unisti, vrati u kameno doba, sravni sa zemljom itd.Mogu da zamislim kako bi svet reagovao da je to putin pricao za ukrajnu..ali dobro rusi su normalni ljudi i nisu kukavice.ameri su pre svega kukavice.treba da mu sjebu data centre, to, petrodolar i ameri su gotovi.cela ekonomija im se svodi na to

mnogo mi zao Irana, pre svega jer su posteni muslimani, mole se prema Meki, a ne prema beloj kuci poput siptara, turaka, bosancerosa i skoro celog arapskog sveta...zene im lepe, oce da daju, obrazovana nacija i imaju generalno smisla za zivot i biznis, jbg iscrpljeni decenijskim sankcijama.

ovaj ludi manijak cujem kao sravnjuje sa zemljom, ne znam koji je tom klovnu kurac, ali izgleda da mu se sprema impicment do kraja godine.. sjebao se onim carinama, nastetio prvenstveno americkim kompanijama koje rade u inostranstvu, jeste bas ce Angola da izvozi nesto u Usa, to iz Angole izvoze jevrejske/usa kompanije.

ma kakve njegove carine.retard cist..on bukvalno misli da moze da bude reketas i da reketira ceo svet..opasno ga jebu iranci sa moreuzom zato je ovako besan.tek ce da ga jebu kad mu polupaju data centre

Pobedio trampela vidim

nema sanse da su ameri i izrael pristali na onih 12 tacaka.dal su se stvarno predali ili ce da nastave borbu za dve nedelje videcemo..mada ovo je sve totalno nelogicno