Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jebacemo debelog!
Jebote, toliko su nas unakazili mentalno oni porazi od kroasana u polufinalu ABA lige da opusteno mozemo ovde da okacimo onu sliku
END SADENLI AJ FELT NATING
То је истина, уопште ми није до прозивке, ево први пост и не могу да кажем да ћемо да вас јебемо. Оно, јебе ми се да л' ћемо да добијемо са 20, или да пукнемо са 20.
Dal je moguce da je derbi a da ljude ovoliko boli kurac? I ovde i u rl
a jel ovo utakmica za treće mesto aba lige?
Izbijena hrvatskim kurcem na nos. Nešto slično kao Oluja.
Jebiga nemož tako lako zaboraviti onaj petak a u vašem slučaju četvrtak
UZALUD TRUD
DŽABA VAM SVE
I VLAST VAS GURA
AL OPET NE IDE
DOŠ'O JE KRAJ
MOJ CIGANE
NIŠTA OD TITULE NI OVE GODINE
VUČIĆ I ČOVIĆ
I EFEMEPE
ARAPI RUSI
POMOĆ DRŽAVE
UMIRE NADA
GOTOV JE SAN
ŠAMPION JE OPET PARTIZAN!
http://i57.tinypic.com/x3bjtw.jpg
Ajde da se i ja oprobam sa anagramima, sami pogodite rešenje.
JOŠ VEĆI VO U DUŠI
(I=K)
Ne mogu ni da prozivam kad mi je svejedno. Tek cu da se vratim na staro kad nam komsije neko tipa cska napuni 70 razlike.
Dobro kada tako hoćete.
VEČERAS NEKA POBEDI KOŠARKA!
Izgubila je ona za vikend.
Nije tačno. Bilo je uzbuđenja, smeha, suza....sve ono što čini jedno takmičenje velikim!!!!!!!!!!!!!11
Sad vidim da nisam jedini koga boli tuki za derbi. Što kaže Džoni
ДААААААААААВИС БЕРТАНС!
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201002/4432/tapete.jpg
Kakvo je ovo mlitavo prozivanje?
RASNI ZGAZIII IHHH SVEEE!!! RASNI ZGAZIII IHHH SVEEE!!!
Ево, да и ја дам свој допринос...
ИДЕМО ФМП! ЈЕБИ ИГОКЕУ!