Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
DULO PSIHIJATRIJA
rasni, ti li si?
komšijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
https://www.youtube.com/watch?v=Bz7r4WiWXBc
Sutra na tetrapaku mleka: moderator is missing
I jos pun kofer glodara...kao imaju zivot pa nisu tu. Da, da...
globari otišli u rl
da popuše neki
pa če dodžu!
grobari, de ste
hahahhahahahhahahahahah
koe ste vi pizdzurine
nema ni gazimuda
ni skočka
džoni ih loži na inče lolololololo
Od koliko inca je ova kurcina bila?
jel sad zvezda treća u aba ligi
prva
u srpskoj
Kao i obično busate se, a onda Raško majmune, Šilbe vrati se, Radonjić je debil, Nelson nema muda. Jedva čekam finalnu seriju sa vama. Da opet plačete k'o neke ženturače, kao i svake godine.
EDIT: Kao i svake godine kada ste gledali basket mislim.
jebo basket
posle rada (zatvoren) samo gostovanje u užicu
i san se ostvarujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Gledao sam svaku sezonu jos od bolica, topalovica i milenka... tako smo cekali i ovo finale dzoni pa nas isprskase hrvati
Svi ste gledali. Ja inače živim u potpuno Grobarskom kraju pa ne znam koliko ste gledali.
6:1. Meni je to sasvim OK.
12:1 savršeno.
A najbolje je što niste još uzeli ni jedno ni drugo. A već posle prošle godine ne možete da pričate kako vam je svejedno i ne pratite sport. Nakon ove definitivno to nećete moći.
svakvih čuda ima po beogradu
veliki grad, šta ćeš
Pazi, gledao sam i navijao kad su igali partizan protiv vujanica i lad smo takodje bili u raspadu a da ne gledam sada...uzeli smo kup, u aba smo volji od vas jos ovde da vas isprskamo i ja zadovoljan.
veliki grad, šta ćeš
Vidi se da nemaš pojma o čemu pričaš.
Što se tiče Beograda ima dosta Grobarskih krajeva.
Inače je sarkazam u pitanju, pošto živim u ciganjskom kraju, a Pseto to zna. Naravno, to je kraj gde su ljudi doseljeni iz raznih krajeva, pa se niko u mojoj generaciji ne smatra baš da je iz tog kraja, nego tu živimo.
ma sve ok
i zvezda nekad izgubi
Ma jebaćemo vas Direktore, snažno i beskompromisno u finalu :)