Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Novinar je senzacionalista u pokusaju i pise naslove tipa era ojdanic pipao bokija 13 ispod pojasa

2. pa to ti kažem

Novinar je senzacionalista u pokusaju i pise naslove tipa era ojdanic pipao bokija 13 ispod pojasa

znači grobar

3. Da vratimo temu na basketasku...upala im kita i bez Nolana Smita, da ne kazem, a od Simona - bona!

4. srećan prvi maj praznik rada

5. Al ste ga popusili. Hehehehehe

6. Jebali smo vaaaas, kao vi nas u nedelju! Polivanjeeee na sve strane, bitno da se sperma vrtii!!!

7. Bravo gajgeri, ali kao i obično kada se bude odlučivalo o tituli, izgubićete 3-1 ili čak 3-0 jer su vam igrači pičkice.

8. Evo slavite "pobedu" ovde.

9. Prepravi ime lepo :)

10. nemoj ga nerviraš bokser
    napustiće teren

11. ja ovde ne postujem dok ne bude pisalo kkcz osim ovog posta de to govorim hehe

12. Знаш колко нас боли курац за то.

13. Bravo gajgeri, ali kao i obično kada se bude odlučivalo o tituli, izgubićete 3-1 ili čak 3-0 jer su vam igrači pičkice.

Jedino 3:1, od 3:0 nema ništa

14. АЈМО ДА НАПУСТИМО САЈТ СВИ АЈМО

15. ahahah ali kako je samo besan, kako kipi ali kao sav je kul, ta pasivna agresija hahaha pisanje pobeda pod navodnicima i menjanje ime teme a ovamo kipi i kad banuje od besa lupa levi klik čekićem hahahaha

PLAČITE JER SUZE SU VAM UKUSNE HAHAHAHAH

16. ja sam rasan
    Al ste ga popusili. Hehehehehe

БАНУЈТЕ МЕ 6 МЕСЕЦИ, АЛ ОДБАНУЈТЕ РАСНОГ ДО КРАЈА ФИНАЛНЕ СЕРИЈЕ.

17. Мене блам искрено што сам на сајту где је једна оваква искомплексирана лобања медатор. Мада верујем да је добар човек, па због тога нећу напустити сајт. Мада можда га напустим па се вратим, видећу.

18. ja sam rasan
    Al ste ga popusili. Hehehehehe

БАНУЈТЕ МЕ 6 МЕСЕЦИ, АЛ ОДБАНУЈТЕ РАСНОГ ДО КРАЈА ФИНАЛНЕ СЕРИЈЕ.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.