Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. OČEKUJEM LAGANU POBEDU KLUBA SA MALOG KALEMEGDANA UZ BRILJANTNU PARTIJU KAPITENA KOJI ĆE KOMŠIJAMA DATI 30 POENA UZ 9 SKOKOVA, 7 ASISTENCIJA I DVE UKRADENE LOPTE
    http://images2.kurir-info.rs/slika-900x608/marko-simonovic-foto-kkcrvenazvezdars-1381917139-376033.jpg

2. Šta je ovo, još niko nije banovan?

3. OČEKUJEM LAGANU POBEDU KLUBA SA MALOG KALEMEGDANA

Ta ekipa vise ne igra ni na Kalisu, a kamoli u prvoj ligi.

4. Citam sad saopstenje KK FMP CZ Saopstenje, ipak je onaj topovski udar bio sa ciganske strane - palo na novinara Blica i dete, i novinar Blica, inace jedne od najpristrasnijih ciganskih redakcija, odluci da iz nekog razloga ne napise istinu, vec da lazno optuzi navijace FMP CZ.
    Srecom, postoje pravdoljubive i istinoljubive novine kao sto su Informer, pa prenese istinu.

5. Citam sad saopstenje KK FMP CZ Saopstenje, ipak je onaj topovski udar bio sa ciganske strane - palo na novinara Blica i dete, i novinar Blica, inace jedne od najpristrasnijih ciganskih redakcija, odluci da iz nekog razloga ne napise istinu, vec da lazno optuzi navijace FMP CZ.
    Srecom, postoje pravdoljubive i istinoljubive novine kao sto su Informer, pa prenese istinu.

kakve ovo veze ima sa životom, šta pričaš ti? Šta blebećeš koji k? KAKVA JE TO PRIČA?
    zar išta ima smisla kad ćete večeras biti jebani?

da vas ne čujem više miševi

6. Informer, jedine nezavisne novine...NELOL

7. Џерико, био сам на 10м одатле, пао је топовски удар са ваше стране, тај сто се налази тачно испод ваше трибине.

8. Ccc bas ste nevaljale...

9. Hugo hoće da objasni kako ide na utakmice. Ponavlja postove. Imajte poštovanja.

10. Ti volis njuuuu
    Volis nju
    A tebe jaaaa
    Tebe ja
    O da li to ona znaaa
    Ona zna
    Pa i da znaaaaa
    I da zna
    Nek mi te daaaaaaa
    Nek mi te da
    Jer nocas sam nevaljalaaaaa
    Nevaljala

11. Anđus je tukao sam sebe, Žo je hteo da ostavi pušenje pa se sam gađao upaljačem, Dule pomislio da je nova godina pa baca petarde, u Železniku igrači Partizana upalili baklju jer je bilo mnogo mračno.

12. Па видиш да морам да понављам кад дечко неће да усвоји, немају сви тај специфичан ментални склоп као ти Рихо, да одмах све скапирају

13. nije ga tako pavlovic jbt

14. Bogdanović je kurac od igrača.

15. haahah retarde pazi brate za takve stvari se dobija automatski ban..

gle ova dileja od sudije daje tehnicku u 5. minutu tekme

16. Počeli su da kradu. Čist faul nad Bogdanom, sviraju nepostojeći Pavloviću.

17. Nek mu je dao. Odma da smiri paranoju debelu.

18. Džanki, malo šale nije na izmet... ;-)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.