Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
VIDIM VEĆ SU POČELI DA PRAVE PLANOVE ZA SLEDEĆU SEZONU LOLOLOLO
А РАДОЊИЋ НАС ОПЕТ ПОКОПАВА, ЧОВЕК ОПЕРИСАН ОД КОШАРКЕ, А БУДА ОПЕТ БЕЗ
nemamo izgrađen napad, ti šutevi su nerezonski, kad propadne pik SVI STOJE, K'O DA JE TO SUDNJI DAN GOTOVO
Mala moja skini ambalažu da Dule ućera u garažu.
SA MNOM SPAAAAVAAAAŠ
TI VOLIS NJU A TEBE JAAA
Biće zajebano do kraja, neka pobedi manje nervozniji, odo.
PSETO JA ČUO DA LEBRON NEZADOVOLJAN U MAJAMIJU JEL GA DOVODITE SLEDEĆE SEZONE XEXE
Ma jok brate, koji ce nam imamo Luku
Ne vidim Tegeltiju jel on to vec pise saopstenje? Bogdnanu svirano samo 26 faulova jbg a decko mozda bude igrao za reprezentaciju
DOBRO JE MADA MOGO BI I LEBRON DA SEDI NA KLUPI ZA SVAKI SLUČAJ.
Nemamo mi para za nba pojacanja kao neki sto kukaju kako nemaju a gipsani lavovi na kapiju
Hrvat i Mitrović isto godište, pa vi pogledajte razliku između njih dvojice. Inače, bez Simonovića, Radonjića i Lazića mi bismo vodili na poluvremenu. A s njima kao i cele sezone - duvamo kurac.
Pa velika je razlika Luka bolji duplo a i Srbin je jbg
AUUUUUU
AUUUUUUU DECES GOLOM BULJOM NA PIJANE TURKE KAKA RAMPA JEBEMTIDAN
LIPOVICA DAO KOŠ???? OPAAAA
Ispucava se debilcina
daće trojku Lipovij, 'oće haha
samo jednom 3 sekunde Gagiću da dunu, bilo bi lepo