Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. http://oi59.tinypic.com/dqnrfb.jpg

Kao ja lebdim u vazduhu, a oko mene svuda vidim razne ljude neke koji su mi naneli bol. Drobnjak, Milosavljević, Bogdanović, Vujanić, Peković, Mekejleb, Marić, Bertans, Pavlović, Lučić, Lazme, Gist, Mačvan, Vujošević i mnogi drugi. POMOZITE DOKTORE! POMOZITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

2. Džoni šta se drkaš realno smešno je jbg.

3. Daleko smešnije od spema sa slikama, bar meni.

4. kosovo je bilo i ostalo srbija

5. To je diskutabilno Makarono, možda južni deo.

6. Ma ne drkam se Kserbo. Odakle ti to. Dobro, nisam stavio smajli, al da ga jebeš ne pišemo valjda ovde ozbiljno pa da mora smajli.

A ono za lično vređanje, ako na to misliš, ne drka se niko, al' koji će nam to kurac.

7. Dušan Kecman i Jan Veseli večeras kod Ivana Ivanovića.

8. A ono za lično vređanje, ako na to misliš, ne drka se niko, al' koji će nam to kurac.

ma kakvo lično vređanje
    mi za to ne ispunjavamo elementarni uslov, na ovim našim preljev temama nema ličnosti lolo

JEBI LIČNOSTI, JEBI LIČNOSTI!

9. kakvo je bilo sudjenje?

10. po onoj formuli
    KAD IZGUBIMO LOŠE, KAD POBEDIMO DOBRO

dva puta je bilo loše suđenje

11. haahah direktorove rime pobedile

12. Suđenje je bilo objektivno, za razliku od prvog meča.

13. Panteri probudili Grobarski inat, zato će da fasuju kitu.

14. JEL STE SPREMILI TABLETE ZA NEŠU I TRANSPORTOVALI MU PORODICU U SIGURNU KUĆU DA IH NE UBIJE?

15. Mialim da cete biti jebani.

16. pseto88
    Mialim da cete biti jebani.

Чуј мислим, знам. ЈА ЗНАМ.

17. Pseto više puta ti kekoh ne jebe onaj koji 15 godina nabada čmoor na batinu.

18. http://oi59.tinypic.com/dqnrfb.jpg

Pošto se vi lično ne sećate nijedne Zvezdine titule, sada ću vas podvrgnuti hipnozi, da vidimo šta ste sve bili u prošlim životima, možda se neka od tih ličnosti seća pehara.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.