Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. GAGULA IGRAČ DECENIJE

2. Cekam da izadje slika onog gagulinog kucanja dok ga Lazic "vrhunski odbrambeni igrac" udara po faci

3. Penetrejšn in d ees.

4. Браћо цигани од сада када вам напишу 13, ви им само ударите контру са 2. Де вам је Куп Кораћа гробари ахахахахахах

5. I stvarno ne znam sta mi je, evo ja vec prestao da slavim.
    Osetio neke leptirice nakon sto je bilo gotovo i to je to.. Potpuno obicna stvar. Kontam da cu se mnogo smoriti kad se niz prekine kad Misko pocne svoje strane pulene da dovodi u Megu :(

6. LOL I ja se već smorio, navika jebg.

7. Odavno se nisam obradovao tituli kao veceras, iako sam ocekivao i najavio. Ovi nenormalni uslovi, namerno uskracivanje para, isplivavanje coravog, kradja u fudbalu, sve naprednjacke afere i bezobrazluci, sve im je to barem na 1 dan Dule nabio Bogdanovom kurcinom ne u cmar, nego u dvanaestopalacno crevo! Srecom je sva prilika da ovi radikali nece sastaviti ni godinu dana na vlasti, a kamoli cetiri, pa ne moramo previse strepeti zbog osvete. A pickousti je psihopata, svetice se ne samo za titulu, nego i za Duletove izjave i jebanje keve.

8. Srecom je sva prilika da ovi radikali nece sastaviti ni godinu dana na vlasti, a kamoli cetiri

Daj boze da je tako

9. Nema ko drugi da preuzme vlast.

10. УЗАЛУД ТРУД
    ЏАБА ВАМ СВЕ
    И ВЛАСТ ВАС ГУРА
    АЛ ОПЕТ НЕ ИДЕ
    ДОШО ЈЕ КРАЈ
    МОЈ ЦИГАНЕ
    НИШТА ОД ТИТУЛЕ
    НИ ОВЕ ГОДИНЕ

Ал што су поломили пехар, то само циганске пичке могу, како сте јадни, ГАГИ ПИШАЈ ПО ЗВЕЗДИ

11. Nema ko, ali nece bas puno ljudi razmisljati o tome dok budu ove palili na lomaci ispred skupstine. Nema tog Telekoma i EPS-a koji bi prodajom mogli apsorbovati ostala sranja koja prave ovi retardi. Srecom su previse glupi da skontaju koliko autogolova daju, pa dok skontaju, vec ce biti kasno.

12. PARTIZAN!!!! POBJEDNIK!!!! I JA SAM ZA PARTIZAN, DŽONI! GORAN TROBOK! Pogledaj mi postere pozzz

13. ОПААААААААААА ИДЕМОООООООООООО!

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201406/684548/nije-zvaka.jpg

ШТА БИХ ТЕК БИЛО ДА ЈЕ ОСТО ТАМО ГОДИНУ ДАНА?

14. Судије су показале храброст и судиле објективно. 3 пута.

15. Srecom je sva prilika da ovi radikali nece sastaviti ni godinu dana na vlasti, a kamoli cetiri, pa ne moramo previse strepeti zbog osvete. A pickousti je psihopata, svetice se ne samo za titulu, nego i za Duletove izjave i jebanje keve.

AHAHAHAHAHA JEBOTE

16. ovaj pehar takav kakav je treba da stoji takav u vitrini.

17. Slažem se u potpunosti! Ostaviti tako iskrivljen pehar jer je čist simbol onoga šta se dešavalo u ovoj sezoni.