Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Jel osvojio partizan nešto ove sezone osim ove titule večeras?

2. Шомика, увек имамо следећу сезону...

Гробоши, на ону вашу тему нећу ићи ево овде честитке на титули, свака част.

п.с. мада сте сисе и нисте заслужили честитке
    јер је била небитна док нисте дошли надомак освајања и јер је нерегуларна и што сте плакали целе сезоне.

спортски поздрав лолололо

3. Fala na čestitkama. Ako ćemo realno, ova titula iako ništa ne donosi, važnija je od trofeja kupa koji ste vi uzeli, zar ne?

4. теби не одговарам јер постоји могућност да обришеш своје постове па да делује као да причам сам са собом

5. Ma nek ste vi nama zivi i zdravi, a mi cemo biti zivi i videti toliko dugo koliko vi necete imati snage da to ponovo izgovarate :D

Na kraju krajeva to je samo sex

6. сад те нисам скапирао шта си тео да кажеш

7. KAKO DULFORMER SAZNAJE - PRIVEDEN DŽONI KURAJBER - KOSMAJAC
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201011/35089/medium_554782637_1399329396.jpg
    DROGA BILA SAKRIVENA U NIVEA PAKOVANJIMA KOJA JE GODINAMA DISTRIBUIRAO NA INTERNETU

8. Vidi što sam se zagled'o u noćno nebo drogiran!

9. pseto88
    сад те нисам скапирао шта си тео да кажеш

nek smo mi (vukajlijasi, bez obzira na klupske boje) zivi i zdravi.

10. то ок али оно са доживљавањем ко живи ко умире ко надживљава шта који курац?? :)

11. TATEKU SU OKICE NOĆAS VJEROVATNO SUZILE
    TAM GORE DALEKO - NA CRNO BIJELOM NEBU
    BIL JE PONOSAN NA DEČKE

http://www.youtube.com/watch?v=-KFjQu4lJiI&feature=kp

12. pseto88
    то ок али оно са доживљавањем ко живи ко умире ко надживљава шта који курац?? :)

Aludirao sam na izjavu jednog velikog Delije, Rezervoar Doga, "Zivi bili pa videli" :)

13. Pakao Juga

Šta kaže Delija kad Partizan osvoji titulu u košarci.

kaže:

DUVAJTE GA GROBARI
    OPAAAAAAAAAAAAAAA

14. А јеби се де памтим шта је дог реко

15. Ova tema imala bi bar 30 strana vise da su slucajno (a kako drugacije bi i moglo nego slucajno) garagani izborili petu utakmicu. Ovako ne samo da ne pisu po temi, nego ni ne ulaze na sajtoa, odjednom imaju neka posla. Jedva dvojica se skupila da ironisu.

16. би ли ти имо посла да је звезда узела?

17. Ne kapiras poentu, poenta je da je nama vec rutina, napises post-dva-tri, i to je to, ne mozes da se na silu radujes 3 dana - a vi bi penili na usta od prozivki i pisali u gace od srece nedeljama.

18. не сећам се да смо то радили кад смо узели титулу у фудбалу

бар ја нисам

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.