inace zvezdin budzet tamo neke 2002 3, 4 neke od ovih sto nabrajate je bio 6 milki za sezonu. zasto se nista nije osvojilo? zato sto je partizan bio jak. naime nije dovoljno samo da se zvezda ojaca mora i partizan da se oslabi zabranjujuci domacim firmama da ih sponzorisu, uvodjenjem dvostrukih arsina za poreze, oduzimanjem dvorane, ucenama....
Jauču pacovčići nemaju šta drugo, samo odzvanja jauk. Kad god čujem FMP DRŽAVA ČOVIĆ VUČIĆ PARE PROJEKAT itd ja čujem onaj pacovski plač, jadanje, nemoć i tako mi je drago da vas slušam, uživancija.ba :D
Jebaćemo malog evrokupaša što sramoti srpsku košarku i gubi od Rumuna, prosječnih Turaka, ruskih fenjeraša
meni najsmiješnije to što će Grobari slaviti poraz do 5 razlike kao uspjeh :D HHHHHHHHHAAAAAAHAHAHAHAHHAHAH KOLKO SU SE USRALI JEBOTE LJEB U PIČKU HAAAAAAAAAAHAHAHAHA
Kao što rekoh biće malo poena, tehničke DV, pobeda zvezde oko 10 razlike, i pet ličnih Gagića. Jer će kukavica da kolje utakmicu kako god zna i ume, ako damo koš iz kontre recimo ima odma pun tajmaut, ako damo trojku da se dere na sudije, otkud to da nama sme napad da traje 24 sekunde, jel ti to Čović reko da sviraš? Tepić omaši trojku sam ko duh, on prilazi kod sudije, i raspravlja se (ovo je već bilo).
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
inace zvezdin budzet tamo neke 2002 3, 4 neke od ovih sto nabrajate je bio 6 milki za sezonu. zasto se nista nije osvojilo? zato sto je partizan bio jak. naime nije dovoljno samo da se zvezda ojaca mora i partizan da se oslabi zabranjujuci domacim firmama da ih sponzorisu, uvodjenjem dvostrukih arsina za poreze, oduzimanjem dvorane, ucenama....
Da vidimo, u ponedeljak Banvit, u četvrtak Totenhem, sada Pazar i večeras Zvezda. Nema šta
http://www.rottenecards.com/ecards/rottenecard_3255099_4wvppgxrzv.png
Jauču pacovčići nemaju šta drugo, samo odzvanja jauk. Kad god čujem FMP DRŽAVA ČOVIĆ VUČIĆ PARE PROJEKAT itd ja čujem onaj pacovski plač, jadanje, nemoć i tako mi je drago da vas slušam, uživancija.ba :D
Jebaćemo malog evrokupaša što sramoti srpsku košarku i gubi od Rumuna, prosječnih Turaka, ruskih fenjeraša
Janpi, počinješ da se probijaš za nosioca nagrade bambi godine. Najgore što si i ti sam ubeđen u to. Iskuliraj, ne ukopavaj se više.
OOOOOOOO JEBI GROBOSEEEEEEEEEEEE OOOOO JEBI GROBOSEEEEEEE
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201201/188560/medium_kkcz_kkgal_23_sportal.rs.jpg
Blažič 20, Marjanović 25 večeras
Ne, hendikep na Zvezdu je 45, to si malo pobrkao, ne moraju njih dvojica da naprave tu razliku, može bilo ko...
Još da ste tu evroligu osvojili na terenu pa i da se kurčite lololo
JEBALI BI KvALIFIKACIje KAKO GOD KAD SMO SILA NAJJAČA U EVROPI NAJbOLJU KOŠARKU IgRAMO U EVROPI EL GLEDATE ČETVRTKOM I PETKOM A???
JA GLEDO FANATIČNI ONO KAD
http://solarsystem.nasa.gov/multimedia/gallery/Neptune_Full.jpg
Lol reci da nas pobede pola koša ili 20 razlike haha
meni najsmiješnije to što će Grobari slaviti poraz do 5 razlike kao uspjeh :D HHHHHHHHHAAAAAAHAHAHAHAHHAHAH KOLKO SU SE USRALI JEBOTE LJEB U PIČKU HAAAAAAAAAAHAHAHAHA
Kao što rekoh biće malo poena, tehničke DV, pobeda zvezde oko 10 razlike, i pet ličnih Gagića. Jer će kukavica da kolje utakmicu kako god zna i ume, ako damo koš iz kontre recimo ima odma pun tajmaut, ako damo trojku da se dere na sudije, otkud to da nama sme napad da traje 24 sekunde, jel ti to Čović reko da sviraš? Tepić omaši trojku sam ko duh, on prilazi kod sudije, i raspravlja se (ovo je već bilo).
Dule, postaješ polako janpi vukajlije, izvuci se lepi, ima još uvek nade za tebe. Danas daun, sutra ćeš već krasti dresove klincima iz kraja.
Da nema ih, ovaj Dušan rob samo, Janpi kako kad i Džoni nekad.
Džonovane kako si moćan lik, je l' smem da te zapratim?
ovo je samo prolazna bolest zvana Vučić, nećemo se ovoga ni sećati kroz par godina
igrajte večeras Vučić +, ne znam kolko mu je granica
Ili samo čekate hroničnu bolest zvanu Tadić?
https://www.youtube.com/watch?v=cnCEMe1QEvI
Jeste li vi čuli nekada koliko je para skrcano u projekat 'Evropska Zvezda'?
Niste, tada niste pratili košarku a sada toga nema nigdje na internetu jer cenzura, jebiga, velika sramota :D