Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Dionisijo ne zovemo vi vas džaba SD Izgovor i Izgovor 1989. Dokazao si.
    Ozbiljno, znam više cigana koji misle da je trojka 6,25. I kada sam spomenuo protiv Sasarija u kladionici da nije lik bio sa obe noge na zemlji pa nije faul u napadu oni me gledali belo. Jedan me pitao je l' to pravilo.
    Kakvu god teoriju i ti i Devetar Cokulić da razvijete, niste gledali jer ste jadni navijači. Uvek ste bili kurčić i ostaćete i kao klub i kao navijači.

Bez ljutnje na onoj temi KK Partizan što sam ti napisao, jer namera nije loša. Ovde se prepucava.

Da ponovim, ova tema je idealna da ne bi preljevalo tamo.
    Otvorena je lepo dan ranije i posle tekme takođe bude otvorena jedno vreme. Svi smo tu, niko ne beži, mada prošli put kada ste izgubili nisam vas video na temi, ali mi budemo iako izgubimo.

2. Ja samo ne znam zasto se vi toliko petljate u KK Crvena Zvezda Telekom Diva FMP Zeleznik.. Ne bih da glumim nekog psihologa ali mislim da se plašite Ciganije..

- Da vas možda ne počnu guziti, jer realno ne znate kakav je osećaj kad vas cigani guze pa se malo i bojite

- Da će ti cigani napraviti bolju atmosferu u Euro Ligi..
    - Da će da vas guzi klub koji je promenio više trenera nego neki San Antonio igrača.

Kakav je bio vaš odnos sa majkom ? Ne računajući onih 100 dinara što vam da kad dodje sa šljake.

3. Pošto ne umete da se ponašate u granicama normalno podjebavanja, već vređate jedni druge, a i ženske strane porodice, tema se zatvara do daljnjeg.

4. OOOOOOOO JEBI LIMENKE

5. OOO JEBI FMP,OOO JEBI FMP,JEBI JEBI FMP!

6. DAJTE PERI DA PODIGNE PEHAR ON JE IPAK PROFI

7. OOO JEBI FMP,OOO JEBI FMP,JEBI JEBI FMP!

8. Pošto ne umete da se ponašate u granicama normalno podjebavanja, već vređate jedni druge, a i ženske strane porodice, tema se zatvara do daljnjeg.

Vidi se :)

9. Čestitam suparničkom taboru... Radonjić debil ne kapira da samo Katić treba dima loptu.

10. Cigani jel vam teško? Patite li?

11. E tako, derbi protiv Limenki. Zivla Vukajlija, nije podlegla pritiscima da FMP naziva Zvezdom.

12. Ако је Циклон закључао тему, није у реду да са тема откључа.

13. Da ostane zaključana tema pa da ne možemo da vas podjebavamo? Nema šanse.

14. JEBI CIGANE OPAAAAAAAAAAA

15. JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP JEBI FMP

16. PUNIIIIIII OPAAAAAAAA

17. Sa više muda se igra kad Dule nije pored parketa, ipak zubima se u pobedu ne gleda...
    NA KURAC JADRANSKA LIGA

18. Jebote koje silovanje. Kao i obično.

WE ARE THE KINGS OF THE RINGS!

Naučite to niža raso.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.