Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

  1. Naravno adresa NJOOOOOH-a je u Železniku a 3/4 robot-1/4 čovek R2D2 Čović najavljuje titulu! Preko medijuma konsultovaće se i Svetislav Pešić koji ima dosta iskustva sa penetriranjem od strane Partizana, pa im može reći koji položaj najmanje boli.
    Navijači zvezde opet počinju da gledaju košarku.

  2. A najjače mi kada okače da DUle navija za zvezdu lolololo
    Pa lepo vam je pokazao kako navija za vas. Niko vas nije zlostavljao kao on, dokle god ste postojali.

  3. :godinu dana kasnije:

    http://srbin.info/wp-content/uploads/2012/10/Nebojsa-Covic.jpg
    Niko ne može da zabrani hemofarmu kako da se zove

  4. Njeprikone prokomentariši xexe

    не смем матори, гледам фазоне и форе мађије запате и курајбера, плашим се да не испаднем глуп 8)

    ЈЕБАЋЕМО МИШУ ТУМБАША, ОПААА

    какве су квоте?

  5. Hhahahahaha, znao sam da će ovo biti luda tema... :)
    Koka kola ima isto ime, bilo da se pravi na Batajničkom drumu, ili u Virdžiniji?
    Ili ovde piješ neku drugu, u odnosu na onu u SAD? Nije bitno gde je fabrika, bitno je da je to isti proizvod (Coca Cola, ili Crvena Zvezda). I vi se zovete Partizan Mt:S, znači vaše sedište je u Takovskoj 2.
    P.S. Tako još malo više od tri god. posle na šta ćete se vaditi???
    P.S.S. Oduvak vas je mučilo nešto oko Zvezde, nikad ne gledate svoje dvorište...

    Niko vas nije zlostavljao kao on, dokle god ste postojali.

    Zlostavljao je on sudije, i druge...ili treba da postavim link?

  6. Koka kola ima isto ime, bilo da se pravi na Batajničkom drumu, ili u Virdžiniji?

    Da ali Koka Kola nije napravila milione duga, prodala svoj grb, ugasila se, pa onda uzela čitavu infrastrukturu jedne fabrike u Batajnici i samo joj dala ime.

    Kao što vaš guru , a čovek koji će vas najviše u istoriji poniziti, ako je to uopšte i moguće otići toliko nisko, Čović kaže, FMP je samo uzeo zvezdino ime. Vi više i ne znate koji je vaš klub. Ali kakav vam je klub bio i bolje tako.

  7. prodala svoj grb

    Zvezda nije nikada prodala svoj grb...već je stavila pod menicu grb, na milion evra, koje je Beko otpisao, kad je došao u problem sam grb, znajući i sam da Zvezda može da izgubi grb, ako ga ne otplate...

    Kao što vaš guru , a čovek koji će vas najviše u istoriji poniziti, ako je to uopšte i moguće otići toliko nisko, Čović kaže, FMP je samo uzeo zvezdino ime. Vi više i ne znate koji je vaš klub. Ali kakav vam je klub bio i bolje tako.

    Čović je uzeo KK u dugovima (nije otplatio sve dugove, kao što vi grobarčići mislite), i reprogramirao, sa svakim poveriocem pričao, da li može da se taj dug otpiše ili smanji, a ako ne, da se napravi reprogram duga. Tako je izbrisao dug, isto tako ti (ako upadneš u kredite) dođeš u banku, sedneš, popiješ kafu, i odlučiš kako ćeš da vraćaš dugove, jer je najvažnije da se ti dugovi vrate, ne da neko ode na robiju što ih nije vratio...
    Za 3 god. će nestati Zvezdini dugovi. JOŠ postoje! A kako onda postoji i FMP? Ako je FMP samo promenio ime? Zvezda je preuzela deo infrastrukture FMP, da ne bi pravila nove, ali je većina ostalo isto. TOliko.

  8. ја разумем да ми вучемо комплексе од вас, ви од нас, то је вазда било, вазда ће и бити! али џони брате, да толико јебених чињеница знаш од нама, то ми је скроз чудно! што ће рећи, ти активно пратиш и дешавања ко нас, а као гробар, навијач загребачког клуба, како год, не видим чему то. мени пуца реално курац за ваш мали партизан. једино што знам је да вас води онај мицмицмииииииц,грокгрокгрок и то је то.

    наставите да пратите цигањске вести, будите урбан!

    ЈЕБАЋЕМО ПАРТИЗАНЕЕ

  9. Naravno da aktivno pratim i pitam se kakvi ste vi navijači uopšte.
    Ja nikada nisam čuo Grobara da kaže "ne pratim košarku"...nikada.
    Vi i niste navijači jer sada kad je malo krenulo, sada svi pratite. Nije niko gledao zvezdu 10 godina. Eto vas sada.
    Navijači ste kao Australijanci kada prate lupam 400m sa preponama jer imaju jednog dobrog trkača, pa ne prate onda 20 godina do pojave novog.

  10. Čović je uzeo KK u dugovima

    Čović nije uzeo KK već samo došio ime zvezda na FMP. Nije pričao ni sa kim o reprogramiranju, jer FMP nema dugove. zvezda se ugasila i nikom ništa. Nie preuzeo niti jednu obaveu zvezde, jer ne postoji više. Nema ni trofeja, nema kontinuiteta, ničega. Jedno prišiveno ime na smešni mali klub iz Železnika. Nikome neće vratiti dug jer mu je neko to dozvolio.

    ali je većina ostalo isto. TOliko.

  11. нема то везе, ми аустријанци гледамо скијање, јер ту реално јебемо кеве!

    елем, лепо је то што се занимате за наше вести, али могу да замислим како вам је кад сконтате да клуб који у последњих 10 година није ништа урадио, сад виси испред вас на табели у јадранској лиги. чемер, јелте? :3

  12. A što bi nas to bolelo Leprikon?
    Bole nas brige baš. Niko od nas nije očekivao da dominacija traje 50 godina. Pa ako nas boli što ste vi drugi u ABA ligi, šta je bilo onda proteklih 15 godina sa vama? Jeste skrenuli sa mozgom? Ustvari jeste, to mi je jasno. Ali vi tada "niste gledali košarku", a i sada je džaba gledate.

  13. нисам пратио наравно матори, ја сам са рсб-а, ми смо, како ви кажете, симпатизери, не морамо све да пратимо 8)

  14. хахахахаха, ироније, овај мало и вуче у фаци на тебе :3

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.