Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. МОЈ ТИМ ЈЕ ПРВАК БИО И ОПЕТ ЋЕ БИТИ ООООООООООООН!

2. ај не ложи се

3. http://redstarbelgrade.info/kosarka-2/vesti-kos/4091-ovo-su-video-snimci-koje-je-nebojsa-covic-pustao-na-konferenciji-za-stampu.html

PA ĐE ĆE VAM DUŠA?
    KAKO MOŽETE?

Pa eto stavljam sebe u situaciju da navijam za vaš klub(državni projekat) i odmah mi muka, jebote POZLILO MI ALAH TE JEBO.
    MA KAKO VAS GURAJU OVAKO JEBO TI TITO KOLJENO

4. ЉУБАВ СИ МИ ЈЕДИНАААААААААА ТИ СИ МОЈА СУДБИНАААААААА
    БИЛО ДА СИ ПРВА ИЛИ ДА СИ ЗАДЊА ВОЛЕЋУ ТЕ УВЕК ЈА!

5. Деветар Цокулић
    МОЈ ТИМ ЈЕ ПРВАК БИО И ОПЕТ ЋЕ БИТИ ООООООООООООН!

TO CE BITI ONOG DANA KAD NE BUDE PARTIZANA!

6. Pa eto stavljam sebe u situaciju da navijam za vaš klub(državni projekat) i odmah mi muka, jebote POZLILO MI ALAH TE JEBO.
    MA KAKO VAS GURAJU OVAKO JEBO TI TITO KOLJENO

Која трансферчина, најежило ми се јаје.

7. TO CE BITI ONOG DANA KAD NE BUDE PARTIZANA!

Ви сте чудна раја...

8. Ај нек се ово распуца, остало ми још мало до 10000 постова ан форуму :)

9. MA NE PRIHVATAM AKO FMP NEMA PREDNOS OD 9 KOŠEVA MADA PREDVIĐAM 15 RAZLIKE

10. AJ PERI RAŽANJ, MISLIM DA JE VRIJEME

11. ISJEKO SAM LUK, OĆU DA SVINJA BUDE UKUSNA PAR EKSELAANS

12. Mislim da je njima najteže pada činjenica da utakmica Evrolige ne počinje dok Grobari ne završe DA VOOOOLIM CRNO-BELE PONOSNO KAŽEM SVIMAAAA.....

13. OOOOOO LIMENKE, OĆE LI BITI REGULARNO AKO MI OSVOJIMO?

14. Mislim da njima najteže pada činjenica što iako su mezimci države, iako gepekuju sudije, iako svaku utakmicu počinju sa 30 poena prednosti od sudija, opet imaju strah od velike ZVEZDE

15. Znam da cete biti u iskusenju ali vas molim, tacnije PREKLINJEM, nemojte se ugasiti OPET nakon ovog poraza. Na dobrom ste putu, napokon ste uspeli da budete u top4 tima ABA LIGE, i nek nas ne obeshrabri kantanje u EL Koje vam sledi. Dule je vec u poznim godinama,i cim rikne, eto sanse za Vas, zato AJDEEEEE IGRAJ I BORI SEEEEEEEE!

16. Могу да ти пуше Радишааааааааа

17. DAE SRBIJA 10% NOVCA KOJE JE ULOŽILA U PARTIZAN I POTPLAĆIVANJE SUDIJA, ULOŽILA U SRPSKU PRIVREDU, SRBIJA BI BILA BOGATA DRŽAVA

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.