Doris Bizetić Nygrin šizenje

1. Мада ипак нема изговора са тај чин.

2. http://youtu.be/s0bMYl6K2II
    Da li je veći hit ''Ši iz'' ili ''Ši iz remiks''? Jebote koja pojava. lololo

3. doris volim teeeeeee and I'm still there for youu ♥

4. Који ја блам ова емисија "Тачно у подне"! Прво је блам што почиње увек у 2 поподне или касније, али никад у 12. Можда уредници ове емисије рачунају време по некој другој часовној зони. Даље ова водитељка је као појава блам јер је типичан пример идеала искомплексираних криминалаца и политичара: мршава, прешминкана празноглава гуска са напумпаним уснама и сисама (мада ми ова не делује да је увећавала груди). Наспрам водитељке и ове емисије, Ово што је овде причала Дорис је мањи блам од ове водитељке и ове емисије.

5. Roki, sad si mi uvredio ovu divu muzike i NIKAD VIŠE!!! JeR jasno??? Nemoj da zovem moderatore za dž!
    Doris volim te ♥

6. Pita me neko zašto odgovaram ”uspaljenicima…oni se još više onda lože”. Rekoh-nek se lože – ionako je skupo grejanje.
    —————–
    Moj CD je autorsko izdanje, sponzor je Minakva iz Novog Sada, a CD je štampan u City Records-u.
    —————–
    Ja sam inostranstvo u sred Beograda.
    —————–
    Nemam ja odbranu, ja samo imam stav, za razliku od većine ljudi koji imaju copy-paste stav.
    --------------
    Volim da gledam i slušam lepe stvari, pa makar one bile i iz ovog veka.
    --
    Ovo su citati sa njenog sajta. fejspalmovao sam.

7. e, industriale svaka čast na ovome, hvala što si podelio ovo sa nama ALI pogledaj ovu, ova je pobedila ... obratiti pažnju 5:20 - 6:40 (ovo ni Vendi♥ ne bi izjavila, potpisujem)
    http://www.youtube.com/watch?v=XcGLmlGZGe0

8. samo da vas obavestim da je Bizetić femili na RTV1 u nedelju u 14h

9. Batee, ona ko Majkl Dž. Foks u onom filmu, uletela ovde iz osamdesetih. AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH NA 6:40 OBAVVEZNO PUSTITI!!!

10. Каже да ли планираш да снимиш дует с Рокерима с Мораву, а она одговара парафразирам- Нажалост, то је немогуће пошто је половина групе, тачније неки Звонко умро.

Плач.

11. NEKI ZVONKO AHAHAHAHAHAHAHA PLAČEM BOŽEMEPROSTI!!!!

12. ahahah,ladno si definiso hahahah
    +++

znači, ne propuštam nikako iako sam mislio da se taj dan opijem od muke i tuge

13. ''Porodica je stub države, društva i čega god oćete''

14. Ali brate onaj krik na 6:40 što su ispustile i jedna i druga, plač.

15. Nije to NEKI ZVONKO nkako kažeš, to je čuveni SISOJE, centralna ličnost Rokera s Moravu, ne mogu da postoje bez njega, on je bio pevač jbg, imao je onaj narodnjački glas, ne mogu funkcionisati bez njega, mogli bi, ali to onda ne bi bili Rokeri s Moravu.

16. Odgledaću nakon doručka ;)

17. Ова Наталија би требало да прво провери шта је написала. Не одобрава текстописац гостивање, већ уредник емисије. За све остало је мање-више у праву. Све може да исправи: стил облачења, фризура и шминка. Музика и кад би имала мало модернији аранжман, звучала би ретро, али би некако била за ово време. И Мадона је обрадила песму од АББА-е, урадила је да звучи ретро (диско), али је то урађено добро и продукцијски, а и Мадона не пева на тарзанском енглеском. Оно што се не може поправити код Дорис је њено певање и њен енглески. Она превише мења свој глас помоћу разних програма па звучи као робот. Такве ефекте користе многи музичари који се баве електронском музиком, али ипак њихов енглески кад певају није катастрофалан као њен, мислим на изговор и дикцију.

18. Ова Наталија би требало да прво провери шта је написала. Не одобрава текстописац гостивање, већ уредник емисије. За све остало је мање-више у праву. Све може да исправи: стил облачења, фризура и шминка. Музика и кад би имала мало модернији аранжман, звучала би ретро, али би некако била за ово време. И Мадона је обрадила песму од АББА-е, урадила је да звучи ретро (диско), али је то урађено добро и продукцијски, а и Мадона не пева на тарзанском енглеском. Оно што се не може поправити код Дорис је њено певање и њен енглески. Она превише мења свој глас помоћу разних програма па звучи као робот. Такве ефекте користе многи музичари који се баве електронском музиком, али ипак њихов енглески кад певају није катастрофалан као њен, мислим на изговор и дикцију.

http://www.youtube.com/watch?v=HTGacaa0xHQ

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.