PREDLOG: Promena uloge značke
  • Qwebeck

Smatram da je sajt bez reklama moguće imati i bez značke. A pošto palac gore omogućava da vidiš kome su tvoja dela omiljena, bilo bi kul kada bi značka omugućavala da vidiš u kojim delima su tvoja dela linkovana.

• Шљиворад Тртовић™

То можеш да сазнаш ако читаш дефиниције, исто као што можеш и без значке да немаш рекламе.

ЕДИТ:
    http://img160.imageshack.us/img160/9414/milosevic5vin7.jpg

• Makaronac

ma ova ordenja su slabo urađena
    koji će mi kurac boja slova na četu kad nikad tamo ne idem, koji kurac da menjam nadimak i tako to. Treba ovo sa ordenjem promjeniti, ubaciti neke druge mogućnosti.

ej, 10 odabranih iz kategorije i onda mogu menjati boju slova na četu, hahahahah

• A

Valjalo bi sve redefinisati. Šta će ljudima više od 10 definicija dnevno za definisanje, na primer?

Ja bih voleo da imam mogućnost da editujem/brišem svoje defke, bez obzira na to kada su napisane, recimo...

• Billy Sharp

Ovo što reče Agilni.

• Makaronac

Bilo je to kad su izašla ordenja ali su se ovi što imaju palac bunili pa je to ukinuto.

• Алекс Андрос

Јес да нисам ни близу значке ил тако нечег, ал Агилни опет мудро збори. То смо имали као ктитори и било скроз добра опција, не знам што се сад то не би увело за заслуге?

• Qwebeck

Mada, kada sam rekao u kojim delima, imao sam na umu i komentare i postove.
    Ali! Svidja mi si iovo sto je Agilni rekao.

• Billy Sharp

Za svaku defku koju hoću da obrišem moram cimati modove, samo neka gazda da tu opciju i meni će biti dosta.

• krupovrbaski zmaj

agilni je u pravu, recimo mogućnost brisanja pvt-a.
    ktitori su imali više mogućnosti od ljudi koji sada imaju 25 odabranih iz kategorije.

• Qwebeck

ktitori su imali više mogućnosti od ljudi koji sada imaju 25 odabranih iz kategorije

Nisam nikad bio ktitor ali verujem ti.

• Марко 

Хехехе, види нови предлог.

• Nash Bridges

Pa daa.
    Ktitori su mogli da brišu tuđe postere i definicije. Da banuju pojedine autore.
    Dojajno bilo

• Bruce

Ja bih voleo da imam mogućnost da editujem/brišem svoje defke, bez obzira na to kada su napisane, recimo...

To je ona crna značka levo pored nadimka na profilu.

• Glavni

Šta će ljudima više od 10 definicija dnevno za definisanje, na primer?

barem 15 lolo

• A

To je ona crna značka levo pored nadimka na profilu.

Hehe, jasno. Međutim, kada su uvedene značke, to sam najpre imao kao opciju, pa je ukinuto. Zato kukam :) Sigurno nije niko s krunama to zloupotrebljavao.

• sunshine

E jedno oftopik pitanje:
    Šta je sa ktitor podforumom ? Jel umro ?

• S

Živ je ktitor, umro nije. Samo što nemate pristup njemu.

• Billy Sharp

Treba kruna za njega?

• S

Treba ktitor za njega.