Анегдоте које имају везе с говнима

  1. Овој причи је место и у теми проституција и овде. Можда је то већ мало урбана легенда, али мени је причао другар, којем је то причао другар, чијем се брату то догодило.
    Ради се о оним студентским воркендтравел одласцима на печалбу у Америку. И ту су неки ликови били. И једном од тих ликова, је тетка тамо живела негде у близини, ђе су га ови продали ко молдавку да ринта. И позајми он аутомобил од тетке. Могао је и да рента ауто, али му овако било екстра јефтино. Само гориво, а гориво џаба. И седну њих двојца у тај ауто и иду да се провозају до неког већег града. И кад су већ у Америку, тамо има црнаца и црнкиња, они одлуче да јебу праву црнкињу. Али ће прво да је довезу теткиним аутом до гајбе. Елем те су цркиње врло непокретне и не могу се за руку одвести до гајбе.
    И оду они тамо где стоје оне распале курве поред пута. И сада контају да не покупе неку што јако добро изгледа, али ни неку ону дебелу. Него неку мршаву, али оронулу. Ко та неће много да цени розе чоколаду. И наравно покупе неко страшило на креку. И још сместе њено дупе у минићу на задње седиште, а њиј двојца се возе на предњем. Е пошто су дрогиране курве боље прилагођене на капитализам од студента екнономије из Србије (лолололо). Афроамериканка је била луда од дроге, али не и економски посрнула. Српски студенти су се надали да ће погодити гарављење осиромашеног студентског курца за 50 долара, или ти 25 по главици, а дама им је тражила 200 долара по кобаси.
    И они њој на лошем енглеском евот 50 долара, он њима нешто много речи дејм, србс анд кроатс, ту ундред букс нот лес, чип бастардс, дејм мадафакарс, фак ју, мадафакарс, гивме три хандред букс ор ај шит он јор сит бич, фак ју, ај шит он јор сит. Фак ју, дејм имигрантс, фак ју. И посере им се на задње седиште.
    Овај што је возио кад је видо да је црн ђаво одно шалу прикочи, како би могао да се окрене и лепо осмотри говно. Вриште ова двојца. А курава искористи прилику, отвори врата и закорачи напоље. Остави ову двојицу и плод њихове љубави на задњем сицу.
    Е не знам остатак приче. Како су ова двојица паметњаковића уз помоћ педес долара што су уштедели из курвања уклонили смеђе дете, смеђе курве из теткиног аута. Да ли по америку сме да се вози црно говно на задњем седишту невезано. Немам појма.

  2. е да, једном сам се на путу за истанбул посрао у неке лале код мотела европа у бугарској, таман почео кад наилази ротвајлер ваљда од газде, ја кењам он ме издалека обилази и држи одстојање, како регне џукела из мене испада кестење, у сваком случају му хвала, могао је неко да наиђе

  3. 2. Drugar mi sa faksa pričao da kad je bio dete, otišao kod babe i dede, i potrefilo se je imao neki zajeban zatvor. Stomak boli, muka. I šta će, baba, prst u zejtin, i šukne mu prstenjak da pročačka otvor. Pomoglo je, posle je mogao da sere. Baba Mister Muskolo čajld malester lolo.

    Lukse Učitelje, kada si već na temi. Da dodam ja još malo:

    Svojevremeno mi je pričao jedan drugar, što je odlazio kod neke stare igle da kupi neko ovo seno od konoplje. Pričao je kako ti narkomani negde, maznu ili kupe čaure od maka. Naime, heroin se dobija iz smole koja curi iz čaura od opijumskog maka, a i čaj od čaura od ovog običnog maka, nije za baciti, kažu stare igle.
    E pa pričao mi je taj ortak da se skupi narkomansko prelo, kod ove igle stare, kada nabave te čaure. Onda kuvaju te čaure, pa se dobije neka crna masa, koja je gadna ta piti. Pa je mešaju sa pastom za zube, da bi je mogli popiti.
    Elem mak je sjajan, za stezanje stolice, odnosno za izazivanje opstipacije ili ti zatvora, za one sa jeftinijim obrazovanjem. I onda ti narkomani posle mnogo čaja, ne mogu da kake, pa im se nadme tiba i boli ih. I narkoman i mlada narkomanka, koja ima kul crveno ofarbanu kosu i oči izvučene debelim crnim lajnerom. Uzmu hemisku olovku. Lizne je. Polako krenu olovkom da šire čmooor i da čeprkaju po rektumu i otkidaju komaciće i ljuspice i lagano ih valja napolje. Kaže ovaj moj da je zatekao jedu narkomanku maloletnu kako porpisuje autogram, neko mo joj se uvukao u dupe, ali bukvalno.
    Tako da je ta priča sa uljem na prstu, totalan etno, i deo prela i običaja, ako mu je baba pre toga kuvala čaj od maka, da babino čedo može da zaspe.

  4. ноншалантни Дејо лоло

  5. hahahahahahahhaa jao ovo Glibanovo je ojebalo hahahhahahaahhahaahah

  6. Srao sam pre koju godinu sa još jednim mamlazom sa Vukajlije na garažicama u kesu, pa smo gađali Dom Zdravlja.
    Ako hoće, nek se javi..
    Pišem samo da bi mi ostalo u postovima, tema jebe!

  7. Samo da se upisem

  8. Да се упишем

  9. Ово је и даље најјача тема у историји вукајлије...

  10. Једне ноћи пре 6-7-8 година, нем појма кад тачно, седим ја сам у дневној соби и гледам нешто на тв-у. Улази мој млађи буразер (тад је имао можда 7-8 година) онако у сну, скида ћега и пиша на паркет. Ја у неверици гледам једно петнес секунди шта ради боганејебо. Ништа, обави он посао и оде опет у собу да спава. Ја и даље неверуем, одем и ја да спавам и оставим ону бару родитељима као изненађење ујутру. Овај мали се није ни сећао шта је урадио, ваљда месечарио или шта већ. После је једном пишао у неку велику саксију, нисам тад био ту, причала ми кева.
    Нема прича везе зговнима, ал јебга.

    Ja sam kao klinac dosao do sestrinog kreveta i ispisao joj se po nogama.
    Keva usla u sobu izneverovala lolo.
    A secam se toga kao da je bio san lolo.

  11. Genijalna tema umro sam od smeha pa reko da i ja jednu pricu ispricam
    Ovako pricao mi jedan drug da je pre par godina zenio brata. I bila svadba i sve to i on dobije neki proliv. I u 3 ujutro ga poteralo i on je jednostavno morao u wc. Kad je doso do wc-a video nekog rodjaka sa mladine strane kako Ulazi u wc. I on kako je morao zaleti se i ulwti pre njega. Kad se dobro israo izlazi iz wc-a i vide da se ovoj lik israo u hodniku znaci proliv svuda po hodniku. I ovaj rodjak kaze mozes li mi molim te dodati malo papira :-) ja kad sam ovo cuo umalo nisam umro od smeha.

  12. Imam jos jednu al je preduga

  13. meni se upravo kenja

  14. ајде расни дај анегдоту, ко да се устежеш да не прднеш

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.