Анегдоте које имају везе с говнима

  1. Ma na tabletu sam pa mi beze slova dugo treba da kucam

  2. Рече један лик "Одо кући јест, сраће ми стара".

  3. Ја присуствово, тотално спонтано.

  4. Pa mozda ali ima i takva definicija na sajtu

  5. sad sam igrao sah sa govnima, sve govno do govneta, niko nece revans a odjutros me svi nalupali. izgleda se nisam dobro naspavao. picke govnjive!

  6. Концерат рибље чорбе за србску нову годину, јело се кући лепо, пило се на концерту лепо, ваљда је ред и да се сере лепо. Кућа ми 40 минута од трга, а у мени Фукушима. Наватам неки мрак иза некија зграда и отпочнем. Није прошло 20 секунди избија чоек и настаје драмска пауза, гледа он мене, гледам ја њега, говно већ напола изишло, вратило би се унутра од срамоте, да може. Чоек се само накашља, прође преко пута мене, чучну и поче да сере. Непријатна ситуација, јебемтилебац, наспрамно чучимо, гледамо се, говна синхронизовано излазе. Завршим ти ја први, обришем се чучећи и не знам зашто али имао сам потребу да кажем чоику довиђења, пријатно. После сам схватио да се оно пријатно могло погрешно протумачити.

  7. ХАХАХАХАХАХАХА

  8. hahaha.pao sam sa stolice.

  9. Ja jednom kao mali odem kod komšije da kradem trešnje. Tj. išao sam svaki dan ali pričam za ovaj jedan slučaj. I popnem se ja i navalim ko dete na trešnju i jedem i jedem i jedem i naravno krenu creva da mi rade jebote u malo se nisam u gaće usrao! I šta ću svučem šorts i onako u nekom majmunsko tarzanskom položaju krenem da bombardujem govnima odozgo mada su bila malo ređa pa nije baš bilo bombardovanje... A komšija, jebem ga u usta u tom trenutku krene da se smeje, ladno me gledao kako kenjam i ništa nije govorio fazon 2-3 minuta. Onda me gledao i kako brišem bulju lišćem pička mu materina nije hteo da se skloni da serem ko čovek. Par dana nisam išao na njegovu trešnju.

  10. Pa nema srama kad ti se jedu trešnje. Šta zna dete sšta je stid.

  11. Hahahah srao mu u dvoristu

  12. Комша смрад, види дете се пати са лишћем... могао лепо дати веце папира....

  13. Mogo mamu mu jebem al bilo mu lepo da gleda kako se patim. Krivo mu bilo što uvek kada se najedem polomim granu pa ponesem kući.

  14. dr-house
    Концерат рибље чорбе за србску нову годину, јело се кући лепо, пило се на концерту лепо, ваљда је ред и да се сере лепо. Кућа ми 40 минута од трга, а у мени Фукушима. Наватам неки мрак иза некија зграда и отпочнем. Није прошло 20 секунди избија чоек и настаје драмска пауза, гледа он мене, гледам ја њега, говно већ напола изишло, вратило би се унутра од срамоте, да може. Чоек се само накашља, прође преко пута мене, чучну и поче да сере. Непријатна ситуација, јебемтилебац, наспрамно чучимо, гледамо се, говна синхронизовано излазе. Завршим ти ја први, обришем се чучећи и не знам зашто али имао сам потребу да кажем чоику довиђења, пријатно. После сам схватио да се оно пријатно могло погрешно протумачити.

    umirem.
    da se spobratimiš sčoekom, ščuo?

  15. Псовао сам Џели сестру и Курд ме трајно баново