Srbija-Kroasani (BATICA MIRKOVIĆ REVISITED)

1. Znam da postoji tema Fudbalska repka Srbije, al' pošto nam je reprezentacija truba, gotovo sigurno ne idemo u Brazil, ko je jebe.

Ali ova utakmica je nešto posebno. Kad bi smo u obe tekme čuknuli Ujke, to bi bilo ravno osvajanju Svetskog, za mnoge od nas, zar se ne slažete? Možda i bolje da se poseremo po njima u obe tekme, onda gubimo od velikana ovog sporta u vidu Makedonije i Velsova, ispadnemo, i na leto 2014 izbegnemo stresove i gledamo dojaja fudbal bez tahikardije.

E pa, mene zanima sledeće. Komentarišite vi i fudbalsku stranu, tipa koliko Modrić ima tačnih pasova, ali bitnije mi je ovo... KO ĆE NAPRAVITI SRANJE? KO ĆE BITI NOVI BATICA?

http://www.youtube.com/watch?v=Dvxb1nGyRsE

Za Sinišu ne sumnjam, on će verovatno da počini višestruka prvostepena ubistva, ali ko će biti najveći klaber i komandant kod igrača i šta će uraditi? Vatanje za kroasanska jaja ili nešto veće?

Tekme sa Hrvatima se bliže...

2. Bice tesko, bice 0:3.

3. Нема таквих дилеја више...

4. Да је у конкуренцији, све паре бих метно на Данка Лазовића, овако немам појма.

5. Pa Siniša jebote. Ima da uleti u teren i išutira onu pacovštinu od Modrića posred face tako da mu faca na kraju bude ličila na čo'eka. I to ima da se zaleti dok se bude intonirala naša himna, kako bi mu ga dao po efektu. Ko će veće sranje tamo da napravi nego onaj koji se tamo rodijo i koji na sva usta viče kako je Srbin? K'o što su najveći Hrvati oni iz Šibenika, Zadra i tih munja.

6. Nije bitan kvalitet u ovoj utakmici. Ko više želi pobedu dobiće je. A mislim da naše boli kurac. Ko da je kaizen selektor.

7. Bane Ivanovic. Izgleda on mirno, al' nesto imam utisak da ce se bas on nekom kroasanu nacestitati nove godine.

EDIT: i Kolarov ima potencijala.

8. ako deknu ujke u obe utakmice ja poredlažem da im se svima dodeli orden Obilića...

9. Napisaću i ja nešto, moram prvo da šibnem mejl Ramadaniju da vidim ko će digra...

10. Meni je sumnjiv Kuzmanović za sranje neko, ako bude igrao. Mislim da Lane nije u sastavu, ali ako bude mislim da će seljacizam i šatropatriotizam podići na neslućene visine. Nastasić mi miriše da će da se bije. Mlad je...

A Kumara? Mislim da će da igra? Taj ima da se bije ih...

Idealna situacija po meni bi bila, da Mandžukiću neko polomi nos, arkadu, zube, da krvari, a da pobedimo.

11. Мисим да треба дати Љајићу да игра, он ће да се покоље са усташама хехе.

12. коларов ми се чини као склон томе, кумара(ако уопште буде играо) је већ матор и од њега се очекује да буде фактор стабилности тако да се не бих кладио на њега.

13. ne moramo da pobedimo, al oću da vidim kako hrvatska krv kaplje na maskimiru i begeju.

14. A Kumara? Mislim da će da igra

stankovic ne d'igra sigurno. Nije ni na klupi.

15. ne, brate, ja bih radije da puknemo obe od Hrvata a da odemo u Brazil nego obrnuto
    sad, to sto u Brazil ne idemo, a Hrvate gotovo izvesno ne dobijamo 2 puta, to je druga prica

reprezentacija je blaga katastrofa, licila je na nesto dok je Antic bio selektor, ali od tada ne nazire se kraj govnjivoj jami u koju smo upali

16. a Filip Djordjevic? Brz je, ako ga neko zakaci dok bude vrsio penetraciju u kazan,mozda tu bude necega.

17. ne, brate, ja bih radije da puknemo obe od Hrvata a da odemo u Brazil nego obrnuto

Pa da tamo tučemo Brazil i izgubimo od Saudijske Arabije kad bude najpotrebnije i svima nam se skrati život za još po 150 godina (150 godina iz Južne Afrike je tu već uračunato)?

18. Реално е ал пази план! РЕ АЛ НО, треба кад буде текма у Бегеју да направимо ону шеталицу или како већ зовете оно огромно говно што се распростре по целој трибини, дакле то да направимо а на томе да буде оно велики Сврбија, Карлобаг Карловац Вировитица, и оно као тенкови, пушке, пизде материне... Мсм ионако смо већ испали, ај бар да јебемо Кроасане.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.