Prijava

Znam da postoji tema Fudbalska repka Srbije, al' pošto nam je reprezentacija truba, gotovo sigurno ne idemo u Brazil, ko je jebe.

Ali ova utakmica je nešto posebno. Kad bi smo u obe tekme čuknuli Ujke, to bi bilo ravno osvajanju Svetskog, za mnoge od nas, zar se ne slažete? Možda i bolje da se poseremo po njima u obe tekme, onda gubimo od velikana ovog sporta u vidu Makedonije i Velsova, ispadnemo, i na leto 2014 izbegnemo stresove i gledamo dojaja fudbal bez tahikardije.

E pa, mene zanima sledeće. Komentarišite vi i fudbalsku stranu, tipa koliko Modrić ima tačnih pasova, ali bitnije mi je ovo... KO ĆE NAPRAVITI SRANJE? KO ĆE BITI NOVI BATICA?

http://www.youtube.com/watch?v=Dvxb1nGyRsE

Za Sinišu ne sumnjam, on će verovatno da počini višestruka prvostepena ubistva, ali ko će biti najveći klaber i komandant kod igrača i šta će uraditi? Vatanje za kroasanska jaja ili nešto veće?

Tekme sa Hrvatima se bliže...

Bice tesko, bice 0:3.

Нема таквих дилеја више...

Да је у конкуренцији, све паре бих метно на Данка Лазовића, овако немам појма.

Pa Siniša jebote. Ima da uleti u teren i išutira onu pacovštinu od Modrića posred face tako da mu faca na kraju bude ličila na čo'eka. I to ima da se zaleti dok se bude intonirala naša himna, kako bi mu ga dao po efektu. Ko će veće sranje tamo da napravi nego onaj koji se tamo rodijo i koji na sva usta viče kako je Srbin? K'o što su najveći Hrvati oni iz Šibenika, Zadra i tih munja.

Nije bitan kvalitet u ovoj utakmici. Ko više želi pobedu dobiće je. A mislim da naše boli kurac. Ko da je kaizen selektor.

Bane Ivanovic. Izgleda on mirno, al' nesto imam utisak da ce se bas on nekom kroasanu nacestitati nove godine.

EDIT: i Kolarov ima potencijala.

ako deknu ujke u obe utakmice ja poredlažem da im se svima dodeli orden Obilića...

Napisaću i ja nešto, moram prvo da šibnem mejl Ramadaniju da vidim ko će digra...

Meni je sumnjiv Kuzmanović za sranje neko, ako bude igrao. Mislim da Lane nije u sastavu, ali ako bude mislim da će seljacizam i šatropatriotizam podići na neslućene visine. Nastasić mi miriše da će da se bije. Mlad je...

A Kumara? Mislim da će da igra? Taj ima da se bije ih...

Idealna situacija po meni bi bila, da Mandžukiću neko polomi nos, arkadu, zube, da krvari, a da pobedimo.

Мисим да треба дати Љајићу да игра, он ће да се покоље са усташама хехе.

коларов ми се чини као склон томе, кумара(ако уопште буде играо) је већ матор и од њега се очекује да буде фактор стабилности тако да се не бих кладио на њега.

ne moramo da pobedimo, al oću da vidim kako hrvatska krv kaplje na maskimiru i begeju.

A Kumara? Mislim da će da igra

stankovic ne d'igra sigurno. Nije ni na klupi.

ne, brate, ja bih radije da puknemo obe od Hrvata a da odemo u Brazil nego obrnuto
sad, to sto u Brazil ne idemo, a Hrvate gotovo izvesno ne dobijamo 2 puta, to je druga prica

reprezentacija je blaga katastrofa, licila je na nesto dok je Antic bio selektor, ali od tada ne nazire se kraj govnjivoj jami u koju smo upali

a Filip Djordjevic? Brz je, ako ga neko zakaci dok bude vrsio penetraciju u kazan,mozda tu bude necega.

ne, brate, ja bih radije da puknemo obe od Hrvata a da odemo u Brazil nego obrnuto

Pa da tamo tučemo Brazil i izgubimo od Saudijske Arabije kad bude najpotrebnije i svima nam se skrati život za još po 150 godina (150 godina iz Južne Afrike je tu već uračunato)?

Реално е ал пази план! РЕ АЛ НО, треба кад буде текма у Бегеју да направимо ону шеталицу или како већ зовете оно огромно говно што се распростре по целој трибини, дакле то да направимо а на томе да буде оно велики Сврбија, Карлобаг Карловац Вировитица, и оно као тенкови, пушке, пизде материне... Мсм ионако смо већ испали, ај бар да јебемо Кроасане.